Хахльов: "Перед чемпіонатом ніхто не думав, що ми навіть вийдемо у фінал"

Хахльов:
0
  • Хахльов: "Перед чемпіонатом ніхто не думав, що ми навіть вийдемо у фінал"
  • Хахльов: "Перед чемпіонатом ніхто не думав, що ми навіть вийдемо у фінал"

Півзахисник збірної України U-20 Олексій Хахльов розповів про свої емоції після перемоги на молодіжному чемпіонаті світу в Польщі. Футболіст відмітив, що перед світовою першістю головним завдання команди було потрапити в 1/8 фіналу.

«Зараз дуже важко повірити в те, що ми стали чемпіонами світу. Разом з тренерським штабом поставили перед собою головне завдання — вийти в 1/8 фіналу. Паралельно вся команда зібралася і кожен футболіст сказав, що він хоче дійти якомога далі.

Перед чемпіонатом ніхто не думав, що ми навіть вийдемо у фінал, не говорячи вже про чемпіонство. Кожна робота дає свої результати, тому наша команда заслужила на цю перемогу. Напевно, хтось зверху бачить хто, коли і на що заслуговує».

Хахльов відмітив, що збірній Україні вдалось на високому рівні провести весь чемпіонат світу.

«Всі матчі ЧС були по своєму досить складними. Нам протистояли збірні з різних континентів, які дотримуються свого стилю гри. Є велика різниця в тому, коли грали першу і останню гру чемпіонату. Наша команда у функціональному плані на належному рівні витримала весь чемпіонат».

Також Олексій подякував всім вболівальникам, які підтримували команду. Хахльов відмітив і високий рівень організації турніру, він отримав багато позитивних емоції у Польщі.

«Дуже приємно повертатися додому, тим паче з золотими нагородами. Нас зустрічали у надзвичайно теплій атмосфері. Хочеться подякувати всім українцям, які нас підтримували протягом чемпіонату. Чудово, що прості люди вболівають за спорт у нашій країні. Постійно відчували підтримку не тільки тих вболівальників, які були на стадіоні, а й тих, хто дивився матчі по телевізору.

Необхідно віддати належне Українській асоціації футболу, адже все було організовано на високому рівні. Нам були створені всі належні умови, тому залишалися лише виходити на поле і досягати результату. Якщо відверто, мене приємно вразила інфраструктура у Польщі. У цій країні дуже багато невеликих, але надзвичайно красивих стадіонів, які вміщують по 7000-15000 глядачів. У мене лише позитивні враження від цього чемпіонату світу, змагання проводилися на найвищому рівні».

Хахльов присвятив золото світової першості всій Україні. Йому було дуже приємно отримати таку велику кількість привітань.

«Присвячую цю перемогу всьому українському народу. Впевнений, що у такий непростий час, всі українці заслуговують на цю перемогу.
Отримав дуже багато привітань, навіть не можу згадати, хто першим надіслав повідомлення. Розмовляв з батьком, він мене привітав з перемогою. У тій розмові на першому плані були сльози радості, а потім вже слова.

У своїй соціальній мережі привітав Кирила Дришлюка, батько якого загинув на Донбасі. Це надзвичайно зворушливий момент, тому зараз не можу підібрати слів. Кирило — справжній чоловік і мені дуже приємно грати з ним у одній команді».

 

СпортАрена

0
Спорт # Олексій Хахльов # Чемпіонат Світу футбол
Читайте також
5057
Рівнянин Олексій Хахльов-молодший - чемпіон Світу з футболу
5 червня, в польському Лодзі, у фінальному матчі чемпіонату світу до 20 років зустрілися збірні України і Південної Кореї.
0
Читати далі
3900
Олексій Хахльов хоче отримати 50 тисяч моральної шкоди за коментар у фейсбуці
0
Читати далі
5088
Хахльов може подати до суду за "продаж" рівненського "Вереса"
У рівненському футболі ніколи не буває сумно. Назріває черговий скандал. І що цікаво, частково це завдяки останнім дня передвиборчої гонки.
0
Читати далі
1439
Марат Даудов у рівненському "Вересі"
Марат Даудов - гравець рівненського "Вереса". Футболку Народного Клубу півзахисник отримав із рук президента НК "Верес" Олексія Хахльова під час прес-конференції у Veres Place.
0
Читати далі
3186
Скандал навколо перейменування ФК "Верес - Рівне": Хахльов нарешті зробив офіційну заяву
1
Читати далі
5736
"Колізей" знову без грошей: суд скасував рішення Рівнеради про виділення коштів на ремонт стадіону "Авангард"
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі