У Клевані "на гарячому" спіймали злодіїв-квартирників

У Клевані
0
У Клевані  "на гарячому" спіймали злодіїв-квартирників

Подружжя із селища Клевань, 5 листопада, опівночі поверталися додому, коли почули дивні звуки у підвальному приміщенні багатоквартирного будинку. Чоловік одразу кинувся ловити непроханих гостей, а сусідка повідомила до поліції.

На місці події поліцейські встановили, що двоє зловмисників, зірвавши навісний замок підсобного приміщення підвалу, що належить 40-річній жительці Клевані, та викрали дві шліфмашинки, електрорубанок, станок за змочування свердл, 10 метрів електрокабелю, електро-нождак та набір інструментів. Чоловіки саме спакували все у мішки, однак винести не встигли, та були затримані господарем квартири.

Поліцейські встановили, що крадіжку намагались скоїти 29-ти та 40-річні жителі села Застав’я Рівненського району. Обоє притягалися до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, а молодший ще й за зґвалтування. Також 29-річний чоловік на момент скоєння злочину перебував під домашнім арештом за скоєння крадіжок.

"Обох одразу було затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Рівненського районного відділення поліції – начальник слідчого відділу Петро Пастушок. — Чоловікам повідомили про підозру у вчиненні закінченого замаху на крадіжку за частиною 2 статті 15, частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Учора, шостого листопада, суд задовольнив клопотання слідчого про обрання обом зловмисникам запобіжного заходу у виді тримання під вартою".

Відповідно до санкції статті жителям Рівненського району загрожує до шести років позбавлення волі. Крадене майно слідчі вилучили та направили на товарознавчу експертизу.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 

 

 

0
Кримінал
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі