Чи справді скандальну банду "Федора" у Рівному затримали лише після втручання Президента?

Чи справді скандальну банду
1
Чи справді скандальну банду "Федора" у Рівному затримали лише після втручання Президента?

Вчора, 13 лютого усе Рівне "прогриміло" від гучного затримання кримінального авторитета Андрія Федорчука. До нині правоохоронці "не помічали" численних злочинів банди "Федора" у Рівному які роками не давали мешканцям області спокійно жити. Сайт "ВСЕ" пригадав яким дивним чином вдалося затримати чоловіка, що роками безкарно тероризував Рівненських підприємців.

Самі правоохоронці звітують про те, що затримали злочинця який вже 8 років тероризує підприємців на території Рівнещини:

Саме злочинне угруповання «Федора» у період з 2011 року й по теперішній час на території Рівненщини займалося вимаганням грошей шляхом погроз фізичною розправою, нанесенням тілесних ушкоджень, пошкодженням майна шляхом його підпалу, залякуванням громадян, зокрема приватних підприємців, з єдиною метою - власне збагачення.

Не минула участь «потрапити під каток» цієї банди й громадянина Італії, який ще в 2008 році прийняв рішення вкласти гроші в ресторанний бізнес на території нашої країні. Він пройшов все, що можливо пройти: й підпали авто, двічі нанесення тяжких тілесних ушкоджень, ледь вижив, потім підпал приміщення кафе, примушення покинути нашу країну й залишити все майно покидькам. За цей час він пройшов і наші «чесні суди», втратив жінку заради якої приїхав з Італії - вона померла. Але він, як стійкий олов’яний солдат все шукав правду.

Сьогодні посередника та керівника злочинного угруповання було затримано при вимаганні 100 тисяч долларів,- повідомляє заступник очільника Нацполіції України В'ячеслав Аброськін.

Тобто, за словами правоохоронців 8 років Андрія Федорчука просто не помічали. Що ж відкрило очі на злочинців? 

Драмтеатр у Рівному. Натовп з сотень людей. Вхід лише по запрошеню. Лише депутати та чиновницька еліта. Туди не пускають навіть журналістів. В цьому натовпі до останнього терпляче сидить Анна Іванова, яку нахабно злочинці перед виборами облили кислотою. Саме так як активістку Катерину Гандзюк плеснувши в обличчя хімічним розчином.

Партійка та депутатка Рівнеради від ВО "Свобода" роками боролась з бандою "Федорчуків". Під час запитань до Президента виходить на сцену з текою паперів і скаржиться на Андрія Федорчука. В кулуарах ще кілька днів посміюються з бенефісу, адже всі розуміють - то не має сенсу.

Читати тут: Порошенко на Рівненщині говорив про церкву, армію і співав акапельно Гімн

Однак, всі помилялись:

 

Відтак, 25 січня пані Іванова отримує відповідь від Адміністрації Президента. Згодом їде на в Департамент стратегічних розслідувань на допит. А вже 13 лютого Президент виконує обіцянку перед жінкою і Андрія Федорчука затримують. Десятки озброєних правоохоронців кладуть на землю чоловіка під будівлею прокуратури з більше як сотнею тисяч доларів хабара.

Тепер Анна Іванова сподівається лишень на чесне правосуддя. І найпевніше кожен хто посміювався з її неочікуваного виступу в театрі подумає про те, що робили це дуже дарма.

1
# Іванова Анна # Федор # Андрій Федоров
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі