“Кардинал-Рівне” очолив турнірну таблицю Favbet Екстра-ліги

“Кардинал-Рівне” очолив турнірну таблицю Favbet Екстра-ліги
0
“Кардинал-Рівне” очолив турнірну таблицю Favbet Екстра-ліги

“Кардинал-Рівне” переконливо обіграв “ІнБев” у Житомирі і принаймні на тиждень очолив турнірну таблицю чемпіонату футзальної Favbet Екстра-ліги!

 

Матч між “ІнБевом” та “Кардиналом-Рівне”, згідно з календарем, мав би відбутися у середині жовтня. Втім, зважаючи на паузу у чемпіонаті, пов’язану із контрольними матчами збірної України, суперники за згодою сторін вирішили зіграти цю гру раніше запланованого строку. Обидва колективи виграли поєдинки стартового туру. Тож переможець цього протистояння точно очолив би турнірну таблицю Favbet Екстра-ліги принаймні на найближчий тиждень.

Суперники не стали зачинятися в обороні. А навпаки – порадували вболівальників швидкісним футзалом. У складі житомирян до перерви щонайменше три непоганих нагоди відзначитися зіпсував Максим Чеберяк. Двічі після виходів віч-на-віч із Олександром Сіріцьким він програвав дуель нашому голкіперу. Ще одного разу господарів підвела неточність.

Ще більш гострі нагоди мали рівняни. Андрію Мельнику довелося демонструвати дива реакції після атак, які завершували Володимир Кручок, Ігор Салтанов та Анатолій Мілінький.

Повести в рахунку наша команда зуміла лише наприкінці першого тайму. Денис Бланк на фланзі “подарував” м’яча Володимиру Кручку. Той віддав у центр на Романа Горпинича, який із шести метрів просто розстріляв Андрія Мельника – 0:1. Ще за дві хвилини перевагу гостей в рахунку збільшив Ігор Салтанов, якому вдався потужний і точний дальній удар – 0:2.

Одразу після перерви Андрій Мельник виручив житомирян після удару Олександра Басича. А потім Андрій Лисенко, як на велосипеді, об’їхав Віталія Дзюбу і пробив під опорну воротарю “ІнБева” – 0:3. Перший гол Андрія Лисенка в офіційних матчах за “Кардинал-Рівне”!

Остаточно відправив господарів у нокаут четвертий м’яч у їхні ворота. Цього разу помилився голкіпер “ІнБева”. Наш Олександр Сіріцький віддав передачу через увесь майданчик, голкіпер господарів Андрій Мельник із криком “Я!” помилився на виході, а Роман Горпинич оформив дубль – 0:4.

До завершення гри команди провели ще по одному голу. Андрій Ардашніков дещо зіпсував статистику Олександру Сіріцькому. М’яч влетів у ворота рівнян після удару Віталія Дзюби і рикошету від нашого універсала. А потім Анатолій Мілінький реалізував швидкісну контратаку гостей, також відкривши лік своїм офіційним м’ячам за “Кардинал-Рівне” – 1:5.

Також варто відмітити появу у цьому матчі Павла Концеби, який вперше повернувся на майданчик у грі Екстра-ліги після травми та майже року лікування.

 

Прес-служба МФК “Кардинал-Рівне”

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі