“Кардинал-Рівне” відкрив сезон перемогою

“Кардинал-Рівне” відкрив сезон перемогою
0
“Кардинал-Рівне” відкрив сезон перемогою

Ведучи у рахунку – 2:0 на старті другої половини матчу, рівняни дозволили супернику відквитати один гол. До кінця матчу точилася серйозна боротьба, в якій більше шансів забити мали все ж господарі. Втім, рахунок на табло – не змінився.

 

Рівненський “Кардинал” другий сезон поспіль розпочав із перемоги. У стартовому турі чемпіонату Favbet Екстра-ліги рівняни приймали хмельницький “Сокіл”. Гості перед початком матчу здивували вболівальників на трибунах ДЮСШ-4, відмовившись потиснути руки суперникам. Команда Станіслава Гончаренка на таке відповіла швидким голом.

Екс-гравець “Сокола” Андрій Лисенко завдяки індивідуальній майстерності на швидкості промчав правим краєм атаки і віддав діагональну передачу на лінію воріт, де м’яча у сітку доправив Роман Горпинич.

Спокійний і впевнений для господарів початок матчу міг зіпсувати Олександр Сіріцький. Голкіпер необачно залишив ворота і програв боротьбу за м’яч суперникам. Втім, хмельниччани несподіваним шансом не скористалися. Вже згодом Олександр Сіріцький продемонстрував свою майстерність, парирувавши удар Дмитра Сороки!

Господарі відповіли виходом віч-на-віч із Сергієм Шевченком реактивного у цьому матчі Володимира Кручка. Той не влучив у рамку воріт.

Одразу після перерви “Кардинал-Рівне” забив вдруге. Ігор Салтанов завдав точного і сильного удару з району десятиметрової позначки – 2:0.

Загалом впевнену перемогу рівняни ризикували втратити у другій половині другого тайму. Після того, як Кирило-Ілля Бабак на швидкості втік від кількох суперників і відіграв один м’яч. Заключні п’ять хвилин матчу “Сокіл” атакував у чисельній більшості. П’ятого польового по черзі грали Сергій Шевченко та Богдан Кручек. Втім, господарі надійно відзахищалися.

Варто також згадати про два фантастичних нереалізованих рівнянами моменти. Ігор Салтанов пробив у стійку, а Володимир Кручок – повз ворота із декількох метрів.

 

Прес-служба МФК “Кардинал-Рівне”

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі