«Кардинал-Рівне» виграв у першому кубковому матчі

«Кардинал-Рівне» виграв у першому кубковому матчі
0
«Кардинал-Рівне» виграв у першому кубковому матчі

Видавши, можливо найкращий матч у нинішньому сезоні, «Кардинал-Рівне» обігрує столичний «ХІТ» у першому матчі 1/8 розіграшу Кубка України з футзалу. На матч-відповідь за три тижні до Києва рівняни вирушать із двома м’ячами переваги. 

Пара «Кардинал-Рівне» – «ХІТ» – напевно найцікавіша та найбільш непередбачувана у раунді 1/8 розіграшу Кубка України. Обидві команди мають чималі амбіції, обидві не програвали упродовж трьох попередніх поєдинків поспіль.

У турнірній таблиці Favbet Екстра-ліги кияни випереджають рівнян на 10 очок. Природньо, що у звітному матчі у ролі фаворити виступав саме «ХІТ». Втім, зі стартового свистка стало зрозуміло, що цього разу команда Ігоря Москвичова досконало вивчила суперника.

Після моменту імені Мілінького-Ардашнікова на старті зустрічі, коли м’яч влкчив у стійку воріт гостей – «ХІТ» відтіснив гру від своїх воріт. Гості більше володіли м’ячем і активніше атакували ворота господарів. Втім, рівняни виявилися готовими саме до такої гри і впевнено захищалися. Іноді, граючи дуже самовіддано. Особливо старався у рамці воріт Ілля Бакінський, який витягнув декілька «мертвих» м’ячів.

Після нічийного «сухого» першого тайму гра продовжилася у тому ж ключі. «Кардинал-Рівне» терпів і чекав на помилку суперника. І дочекався. Андрій Ардашніков зібрав навколо себе Сергія Журбу і Ореста Боргуна та віддав передачу у вільну зону на Володимира Поночовного. Той із завданням переграти воротаря – впорався – 1:0!

Ще дві хвилини і міні-шедевр на лівому фланзі атаки виконав Андрій Лисенко. Одним рухом він обіграв досвідченого Олександра Школьного і наступною передачею відрізав і голкіпера і інших польових гравців столичного клубу. Роман Горпинич забивав у порожні ворота – 2:0!

А ще за три хвилини відзначився Анатолій Мілінький, який після травми Олександра Басича грає із капітанською пов’язкою. З другої спроби він пробив Іваняка після передачі Романа Горпинича – 3:0!

А могло бути й більше. Ілля Бакінський ледве не перекинув Євгена Іваняка ударом від власних воріт, а Ігор Салтанов програв голкіперу «ХІТа» чистий вихід тет-а-тет.

Натомість, за 22 секунди до сирени рівняни вже традиційно пропустили необов’язковий гол у власні ворота. Олександр Колесников виконав кутовий зліва, Володимир Поночовний програв позиційну боротьбу Школьному і той замкнув дальню стійку – 3:1.

За три тижні команди знову зустрінуться у Києві, де з’ясують, хто здобуде путівку до чвертьфіналу.

0
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі