«Кардинал-Рівне» знову програв

«Кардинал-Рівне» знову програв
0
«Кардинал-Рівне» знову програв

«Кардинал-Рівне» втретє у нинішньому сезоні поступився «ХІТу». І втретє – із розгромним рахунком.

Звітний поєдинок обидві команди розпочали із кадровими втратами. «ХІТу» через дискваліфікацію не міг допомогти голкіпер Олександр Сухов. Тому Євген Іваняк опинився єдиним воротарем у заявці на матч. У складі рівнян також через дискваліфікацію гру пропускав Ігор Салтанов.

Лише чотири дні тому у Києві «Кардинал-Рівне» у драматичному матчі пропустив «ХІТ» у чвертьфінал Кубка України. Вирішальний гол наша команда пропустила за двадцять секунд до сирени. І гра чемпіонату стала ніби продовженням кубкового протистояння. Вже в дебюті гри кияни двічі могли вийти вперед. «Кардинал-Рівне» врятував каркас воріт і голкіпер Ілля Бакінський.

Втім, саме наша команда першою відкрила рахунок. Євген Сірий зіграв рукою перед власними воротами, а Роман Горпинич чітко реалізував пенальті – 0:1. Перевага, проте, трималася недовго. Вже за хвилину Євген Жук першим зорієнтувався у ситуації і зрівняв рахунок. Ще за дві хвилини Орест Боргун замкнув передачу Сергія Журби і вивів «ХІТ» вперед – 2:1. Після цього арбітр вилучив Володимира Поночовного. Першу жовту картку Володимир отримав за порушення правила зміни, а повторну – за дотик до Олександра Колесникова. Останній встиг набрати швидкість і навіть від невеликого контакту втратив рівновагу.

Після цього упродовж трьох хвилин кияни спершу у більшості, а потім і в рівних складах забили ще тричі. Гол Павла Концеби на заключній хвилині тайму став лише слабкою втіхою. Бо після перерви розгром продовжився. Все завершилося повним фіаско – 2:8.

 

0
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі