Керівник рок-оркестру з Рівного отримав Заслуженого діяча культури та мистецтв України

Керівник рок-оркестру з Рівного отримав Заслуженого діяча культури та мистецтв України
0
Керівник рок-оркестру з Рівного отримав Заслуженого діяча культури та мистецтв України

Керівник та диригент Геннадій Фіськов симфонічного рок-оркестру «Бревіс» з міста Рівне, який виконує рок-хіти у власному аранжуванні відучора отримав звання заслуженого діяча культури та мистецтв України!

Симфонічний рок-оркестр «BREVIS» - перший такого роду оркестр, що був створений в 2004 році в місті Рівне (Україна). Талановиті музиканти з успіхом презентують нові та нові програми. Вкладена душа і мистецьке виконання творів професійними музикантами не залишають байдужими слухачів України, Польщі вже впродовж багатьох років. Симфонічний оркестр «BREVIS» вже безліч років мандрує музичними шляхами хітів світового року, зіркових мюзиклів, запальної електромузики, сучаної української музичної культури з її автентикою та новаторствами!

Це справжній симбіоз мистецтва, проявом якого стало органічне поєднання роботи симфонічного оркестру, рок-музикантів та талановитих вокалістів. Вкладений в проект хист, знання, музичний смак та професіоналізм перетворили шоу на феєрію музики, яка зачаровує неординарним звучанням хітового року. А саме, хіти легендарних рок гуртів та виконавців – Nazareth, Scorpions, Deep Purple, Metallica, Queen, Pink Floyd, Depeche Mode, Led Zeppelin, Bon Jovi, Europa, Michael Jackson, Robbie Williams – у виконанні симфонічного рок-оркестру вражають новизною звучання завдяки цікавому аранжуванню, здійсненому керівником оркестру Геннадієм Фіськовим.
Режисерська постановка дійства, використання світлових та сценічних ефектів введуть слухача в позитивний шок! Новизна та свіжість музичних ідей цього проекту гарантує великий резонанс та інтерес публіки. Rock DJ Party – запальне музичне дійство, поєднання симфонічного оркестру та DJ, незабутнє симфонічне та електронне звучання всесвітньовідомих виконавців - Armin van Buuren, Paul van Dyk, Tiësto, Loreen, John Newman та багато інших! Romantic Collection – неймовірно романтична програма для закоханих, в якій представлені A.Vivaldi, Bryan Adams, Phantomof the Opera, Soulsavers, Muse, Bee Gees, Boney M, Eminem, Depeche Mode, Sting, Beatles, Scorpions, Guns-n-Roses, Gary Moore, Queen! Репертуар колективу це справжній ексклюзив, тому завжди концерт симфонічного рок-оркестру «BREVIS» проходить з великим успіхом!

0
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі