Киянам, що пограбували "ювелірний" у Рівному загрожує покарання

Киянам, що пограбували
0
Киянам, що пограбували "ювелірний" у Рівному загрожує покарання

Поліцейські Рівненського відділу поліції встановили осіб, які скоїли крадіжку золотих виробів із магазину, повідомили їм про підозру, а кримінальне провадження скерували до суду.

26 липня до поліції із заявою звернулась приватний підприємець торгового центру у Рівному, що у відділі золота та срібла невідома особа скоїла крадіжку ювелірних виробів. Жінка зазначила, що зникла обручка, ланцюжок, два браслети та підвіска на загальну суму 21714 гривень.

Поліцейські з’ясували, що напередодні по обіді до відділу заходили двоє чоловіків, які вибирали прикраси. Продавчиня демонструвала багато найменувань, тож не вслідкувала, як зникло кілька виробів. Лише наступного дня, коли проводили ревізію, виявили їх відсутність.

Встановлені у приміщенні камери відеоспостереження зафіксували обличчя ймовірних крадіїв. Фото максимально розповсюдили по всіх аналогічних відділах Рівного. Тож результат не заставив себе довго чекати. Коли гастролери навідались у чергову ювелірну крамницю шостого серпня, продавець миттєво зреагувала та повідомила поліцію.

Зловмисниками виявились 37-ми та 28-річні жителі міста Київ, які цілеспрямовано приїхали у Рівне «підзаробити», однак їхню протиправну діяльність вчасно припинили рівненські поліцейські. Крадене золото чоловіки вже встигли продати, а гроші – використати.

«Обом киянам слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), — повідомив т.в.о заступника начальника Рівненського відділу поліції Михайло Редька. — Поліцейські зібрали достатньо доказів у доведенні вини зловмисників і кримінальне провадження з обвинувальним актом скерували до суду».

І хоча крадії компенсували спричинені збитки підприємцю, понести покарання перед судом все ж доведеться. Санкція інкримінованої киянам статті передбачає покарання у виді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

0
Кримінал
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі