Кікбоксери з РАЕС здобули перемогу на Чемпіонаті світу

Кікбоксери з РАЕС здобули перемогу на Чемпіонаті світу
0
Кікбоксери з РАЕС здобули перемогу на Чемпіонаті світу

На початку листопада у місті Маріна-ді-Карарра (Італія) відбувся Чемпіонат світу з кікбоксінгу, учасниками якого стали спортсмени клубу боксу Рівненської АЕС "Золота рукавиця", серед яких і працівники РАЕС.

Участь у Чемпіонаті взяли понад 4500 досвідчених кікбоксерів із 73-х країн світу. До складу збірної команди України з кікбоксінгу увійшли головний диспетчер - начальник служби головного диспетчера РАЕС Юрій Долганов (в/к до 94 кг), слюсар з ремонту автоматики та засобів вимірювання цеху теплової автоматики та вимірювань РАЕС Олег Крисюк (в/к 84 кг) та вихованець «Золотої рукавиці» Владислав Буцмай (в/к до 67 кг).

Тренером, під керівництвом якого займаються спортсмени, є Олександр Кравченко – майстер спорту з боксу України, який вже понад 20 років свого життя присвятив спорту та вихованню здорового покоління серед населення міста-супутника Рівненської АЕС. 

«Рівень проведення чемпіонату та рівень виступів його учасників був найвищим, тому нашим кікбоксерам довелося неабияк «попітніти» у ході змагань. Незважаючи ні на що, їм вдалося вибороти призові нагороди, які безумовно, доводять гідний рівень підготовки вихованців «Золотої рукавиці». Спортсменам РАЕС вкотре вдалося прославити Україну на весь світ. Окрема подяка за сприяння у реалізації поїздки адміністрації, профспілковому комітету Рівненської АЕС та місцевим спонсорам», - зазначив Олександр Кравченко.

За словами срібного призера чемпіонату серед ветеранів-кікбоксерів Юрія Долганова, змагання, які тривали впродовж чотирьох днів, були дуже насиченими. 

«Даний захід – це неймовірний драйв та зашкал адреналіну. Перемогу довелося виборювати у гідних суперників із Франції, Ірландії та України. У фіналі змагався зі співвітчизником, кікбоксером із Сумщини. Двобій виявився складним, адже за результатами двох перших раундів судді не змогли визначити переможця, тому було оголошено додатковий екстра-раунд. Значну роль у досягненні мого результату відіграли ретельна підготовка, яка розпочалась відразу після Чемпіонату України з кікбоксінгу під пильним керівництвом тренера клубу Олександра Кравченка, підтримка згуртованого колективу рівненських атомників та, звичайно, рідних».

Славетні перемоги спортсменів на національних та міжнародних змаганнях свідчать про високий рівень матеріально-технічного оснащення спортивних та соціально-культурних закладів, які перебувають на балансі Рівненської АЕС, де молодь та активні жителі її міста-супутника мають змогу розвиватись, відкривати свої таланти та вдосконалювати фізичні можливості.

0
Спорт # Рівне # Рівненська АЕС # спортсмени # перемога
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі