Кордон України для іноземців закрили: які КПП відкриті для українців – інтерактивна карта

Кордон України для іноземців закрили: які КПП відкриті для українців – інтерактивна карта
0
Кордон України для іноземців закрили: які КПП відкриті для українців – інтерактивна карта

Згідно з рішенням Кабінету міністрів, набула чинності тимчасова заборона в'їзду в Україну для іноземців та осіб без громадянства, запроваджена з метою протидії поширенню коронавірусу. Відповідне рішення уряд ухвалив на позачерговому засіданні 14 березня.

Розпорядження про тимчасове обмеження перетинання державного кордону було прийнято на виконання рішень РНБОУ щодо протидії поширенню коронавірусу в Україні.

Документом передбачено:

– тимчасово заборонити з 00 год. 00 хв. 16 березня до 3 квітня  2020 року перетинання державного кордону на в'їзд в Україну для іноземців та осіб без громадянства - за винятком низки категорій (зокрема осіб, які мають право на постійне або тимчасове проживання на території України, є подружжям або дітьми громадян України, представників офіційних міжнародних місій, диппредставництв та членів їхніх сімей).

з 00 год. 00 хв. 17 березня до 3 квітня  2020 року тимчасово закрити пункти пропуску через державний кордон для міжнародного пасажирського повітряного сполучення.

Міністерству закордонних справ було доручено поінформувати про зазначені обмеження дипломатичних представників іноземних держав в Україні, а також закордонні дипломатичні установи.

З 16 березня до 3 квітня у рамках заходів протидії поширення коронавірусу призупинять роботу 107 пунктів пропуску на кордоні України.

Як повідомив голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко, з 230 чинних пунктів пропуску через державний кордон залишаються функціонувати 123. Тобто 107 пунктів у період до 3 квітня цього року тимчасово припиняють свою роботу.

– Ми залишили на кордоні з кожною суміжною країною необхідну кількість пунктів пропуску, і можу вас запевнити, що цього буде достатньо для того, щоб забезпечити стабільні пропускні операції на будь-якій ділянці державного кордону, – наголосив Дейнеко.

0
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі