Костопільчанин порнув ножем рівнянина і втік

Костопільчанин порнув ножем рівнянина і втік
0
Костопільчанин порнув ножем рівнянина і втік

В слідчому ізоляторі перебуває зловмисник, який  25 березня близько 20 години в одному з готельно-ресторанних комплексів Рівного ножем поранив рівнянина.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 31-річний костопільчанин в холі готелю під час конфлікту умисно наніс один удар ножем в живіт 46-річному мешканцю Рівного та з місця події зник. Із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини потерпілого госпіталізували до реанімаційного відділення, де йому надали невідкладну медичну допомогу. Зі слів медиків, його життю нічого не загрожує.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. У результаті проведених оперативних заходів учора, 27 березня, працівники відділу кримінальної поліції Рівненського відділу поліції викрили зловмисника у Костополі.

«Чоловікові повідомили про підозру в умисному нанесенні тяжкого тілесного ушкодження, — повідомив начальник Рівненського відділу поліції Василь Зелінський. — Сьогодні суд задовольнив клопотання слідчого про обрання жителю Костополя міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Поліцейські з’ясували, що зловмисник вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення грабежу та незаконне зберігання наркотичних засобів. Однак тоді відбував покарання з іспитовим строком. Тепер за скоєне чоловіку загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування у відкритому кримінальному провадженні триває.

0
Кримінал # Рівне # поліція # Костопіль # різанина # кримінал
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі