Ножове поранення, крадіжка "по п'яні" і 5 років за смертельну ДТП - кримінальний початок тижня на Рівненщині

Ножове поранення, крадіжка
0
Ножове поранення, крадіжка "по п'яні" і 5 років за смертельну ДТП - кримінальний початок тижня на Рівненщині

Вчора вранці жінку із масивною кровотечею забрали до райлікарні у Сарнах, що на Рівненщині. Як з’ясували 51-річній жінці ножа в живіт штрикнув її співмешканець. У постраждалої пошкоджені внутрішні органи.  Працівники карного розшуку знайшли кривдника, він переховувався у знайомих, неподалік свого будинку. Чоловіка вже затримали, інформує прес-служба обласної поліції. Попередньо відомо, що співмешканці посварилися на кухні. Чоловік зі злості схопив ножа. З пораненням живота жінка пішла спати. Коли ж коханий побачив, що вона стікає кров’ю з його вини сам викликав «швидку». Однак чекати на лікарів чоловік не став, а просто втік до сусідів. Кухняний ніж правоохоронці вилучили.

Piccy.info - Free Image Hosting

А на Рокитнівщині поліція затримала крадія, який без грошей залишив свого односельця.  У прес-службі обласної поліції розповідають, що 21-річний селянин поцупив у літній кухні свого односельця 10 тисяч гривень. Молодик вже зізнався поліцейським, що у той момент був надто п’яний, а тому не пам’ятає куди подів викрадені гроші. Чи повернеться пам’ять до хлопця наразі невідомо. Втім, як інформують правоохоронці, це вже не перша крадіжка, яку скоїв парубок.

Piccy.info - Free Image Hosting

На рік старшого земляка крадія, 22-річного жителя Старого Села Рокитнівського району суд визнав винним у скоєнні смертельного ДТП. Вирок молодику оголосили у Сарненському районному суді. ДТП сталася ще у жовтні 2015 року. Хлопець не маючи посвідчення водія на автомобілі «MAZDA-MX6» у Старому Селі збив пішохода та з місця пригоди втік. Слідчі з’ясували, що зловмисник перевищив швидкість, а самого постраждалого залишив без допомоги помирати на дорозі. Внаслідок отриманих травм односельчанин помер на місці аварії.

«Винуватцю призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі. Засудженого взято під варту в залі суду одразу після проголошення обвинувального вироку», – повідомив державний обвинувач, прокурор Рокитнівського відділу Сарненської місцевої прокуратури Дем’ян Мініч.

 

 

0
# Рівненщина # кримінал
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі