Квартири в новобудовах Рівного стали доступніші завдяки ПриватБанку

Квартири в новобудовах Рівного стали доступніші завдяки ПриватБанку
0
Квартири в новобудовах Рівного стали доступніші завдяки ПриватБанку

Придбання житла в кредит стає доступним для рівнян. Іпотечна програма "Житло в кредит" від ПриватБанку дозволяє клієнтам придбати помешкання на прозорих умовах з значно зниженими відсотками не тільки на вторинному ринку, а й новозбудоване житло на первинному ринку.

“Сьогодні наш банк прагне вивести програми фінансування на новий рівень, адже в останній період ринок іпотечного кредитування був не надто активним, - керівник Бізнесу “Споживче кредитування” Північно-Західного РУ ПриватБанку Олександр Мамчич. - На первинному ринку ми працюємо тільки з акредитованими та відомим забудовниками по вже зданими в експлуатацію об'єктах. Крім цього ми прагнемо зробити житло максимально доступним для клієнтів, тому проводимо переговори і багато забудовників йдуть нам на зустріч - тепер ми можемо запропонувати особливі пільгові умови кредитування по багатьом новобудовам у Рівному”.

Для охочих придбати квартиру в перевірених забудовників, а саме в будівельних компаніях “Реноме-Євробуд”, компанія “Стоград” , ЖК «На Щасливому», ЖК “Басів Схил” та багато інших, ПриватБанк пропонує ексклюзивну програму кредитування. Рівнянам для початку потрібно визначитись із житлом - яке саме, у якому будинку, за якою ціною. Якщо потенційному покупцю самому складно вибрати, то можна звернутись із цим питанням у банк, де фахівці допоможуть підібрати оптимальний варіант.

Після остаточного вибору помешкання клієнту треба сформувати пакет документів і надати банківським працівникам. Важливо, що при підрахунку можливостей отримати кредит враховуються сукупні доходи родини.

Кредит може взяти будь-який резидент України, працевлаштований за наймом, або фізична особа-підприємець. Підтвердити доходи можна, надавши довідку про нарахування доходів за останні півроку. Підприємці повинні надати копію виписки з ЄДР та податкову декларацію платника єдиного податку фізичної особи-підприємця.

Програма кредитування передбачає найнижчі відсоткові ставки на ринку нерухомості та зручне й швидке оформлення документів на іпотеку:

  •  сума кредиту від 100 тис. до 2 млн. грн.;
  • початковий внесок – від 25%;

  • максимальний термін – 20 років;

  • ставка за кредитом – від 17,9% річних;

  • жодних прихованих комісій і платежів.

Якщо ж квартири у новобудові не по кишені, іпотеку можна оформити і на вторинне житло. Відсоткова ставка за таким кредитом становитиме 19,9%.

Банк гарантує повний юридичний супровід угоди з придбання нерухомості, а також дотримання всіх законів України під час її укладання. Бажаючі достроково погасити позику зможуть це зробити без додаткових комісій.

За даними напрямку Споживчого кредитування ПриватБанку, з початку 2018 року майже 30 мільйонів гривень було видано рівнянам під іпотечне кредитування. Щасливими власниками затишних осель в новобудовах стали 32 клієнти банку. За більш детальною інформацією звертайтесь у будь-яке з 54 відділень ПриватБанку на Рівненщині, або можна отримати консультацію у фахівця за телефоном (097) 323 10 76  (Ірина Герасимчук) та 067 357 2368 (Олександр Чевдар).

0
Наука і технології # Рівне # Приват Банк # Вигідні умови # Новобудови Рівного
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі