Літак-зірка Голлівудського фільму приземлився у Рівному (ФОТО)

Літак-зірка Голлівудського фільму приземлився у Рівному (ФОТО)
0
  • Літак-зірка Голлівудського фільму приземлився у Рівному (ФОТО)
  • Літак-зірка Голлівудського фільму приземлився у Рівному (ФОТО)

Легендарний літак, зірка Голлівуду приземлився в ОКП "Міжнародний аеропорт Рівне". Про це на своїй сторінці у Facebook пише Fedir Misyura.

"Julieta дочекалась свого Romeo... Killa (таке ім'я отримав літак за українською реєстрацією) вже приземлився в ОКП "Міжнародний аеропорт Рівне'". Це вже другий літак ТзОВ авіаційна компанія "Елерон", який базуватиметься в нашому місцевому аеропорту.
Дореччі Killa не просто літак, а зірка... ні він не зірка, він зірка Голлівуду!!! Killa знімався разом з Сільвестром Сталоне, Джеймсом Стейтеном та іншими відомими акторами в Expandables (Нестримні)...
Найближчим часом до цієї навіженної парочки прибуде підтримка... Третій літак на підльоті!!!" - повідомляє начальник Управління інфраструктури та промисловості Рівненської обласної державної адміністрації Fedir Misyura

Літаки прибули до Рівного на базування, а невдовзі, коли прибуде третій сталевий птах, назва якого допоки невідома, після відповідної сертифікації, вони відправляться у регулярні рейси вантажних перевезень. 

"ОКП "Міжнародний аеропорт Рівне" заключив договір з авіаційною компанією "Елерон" про базування вантажно- транспортних літаків. Дана компанія придбала ці літаки за кордоном і тепер буде базуватися та обслуговуватися в нашому місцевому аеропорту. Коли всі літаки прибудуть на постійне базування, прорйдуть обслуговування, сертифікуються, тоді компанія подасть їх на регулярні рейси вантажних перевезень. Якими ці рейси будуть, внутрішніми чи міжнародними, наразі - невідомо. Але в подальшому компанія буде обслуговуватись та базуватись у нас, вони вже шукають персонал, який має сертифікати до обслуговуванння літаків Ан - 26" - зазначив Федір Мисюра. - " Історія з Джульєттою та Ромео всім стає зрозумілою, адже в Болгарії був перший літак Джульєтта, і другий - Ромео, а згідно української реєстрації Джульєтта так і залишилась під буквою "J", а Ромео перейменували під "K" і він отримав назву Killa. Яку назву отримає третій літак, поки - невідомо".

До слова, суровий Ан-26 брав участь у зйомках фільму "Нестримні 3", в головних ролях якого відзнялись - найкрутіші хлопці Голлівуду останніх десятиліть! Сильвестр Сталлоне, Джейсон Стетхем, Арнольд Шварценеггер, Антоніо Бандерас, Уеслі Снайпс, Мел Гібсон, Дольф Лундгрен та інші. Спеціально для зйомок у фільмі літак отримав таке цікаве забарвлення. 

Фрагменти з фільму "Нестримні 3"

0
# Рівне # Рівненський аеропорт # Зірка літак
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі