Лютий розпочався для спортсменів Рівненської атомки з перемог

Лютий розпочався для спортсменів Рівненської атомки з перемог
0
Лютий розпочався для спортсменів Рівненської атомки з перемог

Для вихованців комплексної дитячо-юнацької спортивної школи (КДЮСШ) управління соціальних об’єктів (УСО) Рівненської АЕС лютий 2020 року розпочався черговими перемогами. Юні спортсмени стали призерами обласного турніру з плавання та чемпіонату України з важкої атлетики, інформують у прес-центрі Рівненської АЕС.

З 01 по 02 лютого 2020 року в місті Слов’янськ Донецької області в плавальному басейні комунального закладу «Фізкультурно-оздоровчий комплекс м. Слов'янська» відбувся ХІІ відкритий турнір з плавання серед дітей з інвалідністю (вади зору, слуху та ураження опорно-рухового апарату) за програмою Спартакіади Донецької області «Повір у себе» на призи Героя України, Заслуженого майстра спорту України Віктора Смирнова.

У змаганнях взяли участь понад 150 спортсменів з Рівненської, Донецької, Запорізької, Кіровоградської, Київської, Луганської, Миколаївської, Полтавської,  Сумської, Харківської областей та міста Києва.

Як зазначив старший тренер-викладач КДЮСШ УСО РАЕС Олександр Савчук, у складі збірної команди Рівненської області виступав вихованець комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Рівненської АЕС Матвій Макаров. Юний плавець у ході турніру виборов золоті нагороди на дистанціях 50 м вільним стилем, 50 м – на спині, 100 м – на спині, та виборов друге місце на дистанції 50 м – батерфляй.

Також з 4 лютого у м. Коломия Івано-Франківської області в Коломийському фізкультурно-спортивному клубі «Локомотив» триває Чемпіонат України з важкої атлетики серед юніорів та юніорок віком до 20 років. Позмагатися за звання найкращого важкоатлета на чемпіонат з’їхалося 220 спортсменів із різних куточків України. Зокрема Рівненську область представляли й вихованки КДЮСШ УСО РАЕС Анна Байкалова та Поліна Луканіна разом зі своїм тренером-викладачем з важкої атлетики КДЮСШ УСО РАЕС Сергієм Якубишиним. У перший же день змагань Анні Байкаловій з результатом 117 кг (54+63) вдалося вибороти срібну медаль у ваговій категорії до 45 кг. Над підготовкою спортсменки працювали тренери Сергій Якубишин та Мирослава Луканіна.

Відтак успіхи вихованців КДЮСШ УСО РАЕС неодноразово підтверджують професіоналізм тренерського складу спортивної школи, а також свідчать, що на соціальних об’єктах електростанції створені найкращі умови для популяризації здорового способу життя та активного дозвілля серед населення міста-супутника Рівненської АЕС.

Варто відзначити, що на Рівненській АЕС завершено перший вид змагань Спартакіади – 2020. Серед 12 команд-учасниць 1 місце посіла команда ЦТАВ, 2 місце – команда РЦ, 3 місце – команда ЦТПК. Також у спортзалі Палацу культури ім. Лесі Українки тривають баталії з другого виду Спартакіади — футзалу. Запеклі матчі відбуваються між 12 зареєстрованими командами. Ігри триватимуть до 14 лютого включно.

0
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі