Майже три тижні в лісі: рівнянку, яка заблукала досі шукають.

Майже три тижні в лісі: рівнянку, яка заблукала досі шукають.
0
Майже три тижні в лісі: рівнянку, яка заблукала досі шукають.

31 липня рівнянка поїхала в ліс по ягоди та гриби, що поблизу села Нова Любомирка Рівненського району. У цю місцину Людмила їздила та «тихе полювання» багато років поспіль, у лісі добре орієнтувалась, утім того злощасного дня знання її підвели.

Приблизно о 17:00 цього дня жінка зателефонувала рідним та сказала, що не впізнає місцевості. Донька відразу ж звернулась за допомогою рятувальників, правоохоронців та лісників.3У телефонному режимі Людмила описувала лісникам місцевість у якій блукала – густа трава в якій траплялась купина. Жінка розповіла, що два рази вона переходила лісову дорогу, блукала у старому, густому лісі і у молодому сосновому. Ситуацію погіршувало те, що за увесь час Людмила Андріївна так і не натрапила на маркувальний стовпчик. Саме такі стовпчики суттєво полегшують пошуки у лісі.

«Всі в нас стовпчики квартальні маркіровані. Це може бути 21 квартал, 34. все воно в картах видно і ясно», – розповідає Олександр Грицюк, майстер лісу .

Така деталь наштовхнула лісників на думку, що жінка дійшла до болота. Останній зв’язок із Людмилою Андріївною був у 31 липня о 23:40.

«Дальше просто виключився телефон. Шукаємо. Весь час шукаємо», – каже пожежник Любомирського лісництва Сергій Савчук.

Трясовину та ліс прочісують з півсотні людей: рятувальники, правоохоронці, лісники, кінологи, волонтери та просто небайдужі місцеві жителі. Правоохоронці залучили також спеціалістів із квадрокоптером.

 «Нині правоохоронці опрацювали Новомалинське та Олексіївське лісництва. Колишні місця де видобували торф. Болота. Але пошуки в тих місцях результатів не дали», – розповідає Ольга Ангелова з відділу комунікації поліції Рівненської області.

До слова, жінка розгубившись загубила у лісі свій рюкзак, у ньому лежать її пенсійне посвідчення, рожева футболка та жовта куртка. Утім під час пошуків, ніхто не знайшов навіть її речей. Пошуки не припиняються й досі. У всіх ще живе надія, знайти жінку живою.

Сьогодні, 17 серпня, поліція до пошуків залучить гелікоптер.

Нагадуємо, Людмила Беседіна була одягнена у білу сорочку, білу кепку, сині спортивні штани, чорні з червоними вставками кросівки.11Громадян, які володіють будь-якою інформацією про зниклу, правоохоронці просять повідомляти за телефонами 097 21 92 750 або 102.

0
# Рівненщина # поліція # зникла безвісти
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі