Машина часу: у Рівному молодята одружуються у залі відремонтованому ще в 70-х роках, інший взагалі затоплений

Машина часу:  у Рівному молодята одружуються у залі відремонтованому ще в 70-х роках,  інший взагалі затоплений
0
  • Машина часу:  у Рівному молодята одружуються у залі відремонтованому ще в 70-х роках,  інший взагалі затоплений
  • Машина часу:  у Рівному молодята одружуються у залі відремонтованому ще в 70-х роках,  інший взагалі затоплений
  • Машина часу:  у Рівному молодята одружуються у залі відремонтованому ще в 70-х роках,  інший взагалі затоплений

Для двох тисяч молодят у Рівному хочуть облаштувати креативний весільний простір. Такий проект на "Громадський бюджет Рівного" подав рівнянин Юрій Дюг. Проект "Рівненський весільний простір" передбачає облаштування весільного простору для одруження всіх молодят Рівного. Для цього необхідно провести ремонт двох залів урочистих подій у Міському РАЦС. Зокрема капітальним ремонтом двох залів для проведення урочистих церемоній. Один з яких буде оформлений у традиційному українському стилі, інший – у сучасному європейському.

 Автор проекту Юрій Дюг зазначає, що нині у міському відділі ДРАЦС працює лише одна зала для проведення офіційних церемоній одруження. А ось інша, так звана "шоколадна зала" не використовується вже біля 10 років. Свого часу вона сильно постраждала через затоплення і до цього часу так і не була відремонтована.  В той же час діючий зал для урочистих подій теж в останнє серйозно ремонтувався ще в 70 роках, навіть меблі в залі є з тих часів. 

– Проект «Рівненського весільного простору» передбачає створення сучасних умов для одруження наречених. Робота двох залів дасть більше шансів молодятам обрати зручний для них час одруження. До того ж урочистості не будуть проводитися надто швидко і не будуть схожими на «конвеєр», коли кожні 15 хвилин одружують нову пару. До того ж кожен РАЦС – це обличчя міста. Як казав свого часу вже нині покійний мер Рівного Віктор Чайка: "Якщо у місті обласного значення немає хорошого РАЦСу, то це не місто, а районний центр", – говорить Юрій Дюг.

– Ми підтримуємо проект щодо створення гарного, сучасного весільного простору у Рівному. Адже головна мета роботи юстиції – це створення і надання якісного державного сервісу. І рівень сервісу визначається уже починаючи з того місця, куди людина приходить, щоб отримати послугу. – додає начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Оксана Сальчук. – Тому для наречених та їх гостей неабияк важливо, щоб один із найбільш пам’ятних днів у їхньому житті минув у затишній і комфортній атмосфері, у гарному приміщенні. Для прикладу минулого року у міському ДРАЦСі одружилося понад дві тисячі пар. А загалом послугами РАЦСу скористалося понад 20 тисяч громадян. Власними силами ми змогли відкрити у ДРАЦСі центр з надання послуг Open Space. Але на все коштів не вистачає. Тому щиро сподіваємося, що рівняни також підтримають цю громадську ініціативу і віддадуть свої голоси за проект.

0
Наука і технології
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі