Медобладнання світових виробників закуплять на Рівненщину

Медобладнання світових виробників закуплять на Рівненщину
0
  • Медобладнання світових виробників закуплять на Рівненщину
  • Медобладнання світових виробників закуплять на Рівненщину
  • Медобладнання світових виробників закуплять на Рівненщину

Для того, щоб збільшити конкуренцію під час проведення закупівель в рамках проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» Міністерство охорони здоров’я спільно з представництвом Світового банку в Україні та американською торгівельною палатою в Україні провели бізнес-форум за участю регіональних команд Світового банку, представників МОЗу та представників всесвітньо відомих компаній-виробників медичного обладнання. Під час форуму представники МОЗ та обласні команди Світового банку презентували плани по закупівлях медобладнання.

За словами керівника групи консультаційної підтримки субпроекта на Рівненщині Сергія Рибачка даний форум був організований для того, щоб світові виробники медобладнання могли ознайомитися з пропозиціями представників проекту та взяти участь в майбутніх закупівлях медобладнання, що оголошуватиметься в межах реалізації проекту.

- Досвід проведених попередніх закупівель демонструє, що чим більше учасників беруть участь в торгах, тим дешевшою стає ціна за яку закуповується обладнання. Тож під час сьогоднішнього форуму ми презентували наш план закупівель та сподіваємося, що представники компаній-виробників будуть більш активно брати участь в закупівлях. Для нас це особливо актуально, адже вже скоро ми плануємо провести велику закупівлю обладнання для лікарських амбулаторій та серцево-судинного центру в Сарнах, - розповів Сергій Рибачок.

У свою чергу начальник управління охорони здоров’я Рівненської ОДА Юрій Осіпчук, який також брав участь у форумі, зазначає, що окрім цінової вигоди участь Рівненщини на цьому форумі дозволить закуповувати медичне обладнання від світових брендів за помірними цінами.

- Завдяки цьому форуму чимало представників світових компаній-виробників медичного обладнання змогли ознайомитися з нашими планами закупівель, а отже з’являється надія, що вони братимуть змогу в наших торгах. Це дозволить закуповувати якісне сучасне обладнання безпосередньо у виробників, без посередників, - прокоментував Юрій Осіпчук.

Разом з цим слід відмітити, що окрім представників міністерства охорони здоров’я, регіональних начальників управлінь та команд Світового банку в роботі форуму взяли участь більше 40 представників провідних виробників медичного обладнання. Тож, як зазначають представники Рівненщини, є велика ймовірність збільшення конкуренції на торгах, що проходитимуть в межах реалізації проекту Світового банку на Рівненщині.

0
Суспільство
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі