Мікрорайон "Басів схил" найпопулярніший в Рівному

Мікрорайон
1
Мікрорайон "Басів схил" найпопулярніший в Рівному

В наш час пошук нової квартири здебільшого відбувається в інтернеті. Для цього існують спеціалізовані сайти, майже повний список яких з’явиться одразу після того, як ви введете в Google запит про своє бажання придбати квартиру у новобудові.
Тому всі організації, що зводять нові будинки, дуже зацікавлені в тому, щоб інформація про них була присутня на кожному подібному сайті. Більшість з цих інтернет-ресурсів працює за простим алгоритмом: замовник на їхніх площинах надає інформацію про свої новобудови, і додатково платить за те, що б вона була представлена на більш рейтингових місцях у загальному списку пропозицій. Тому подібні«рейтинги» є звичайною рекламою і не відображають нічого іншого, як тільки те, хто і скільки заплатив за своє місце у загальному списку новобудов.
Але існує виключення. Це портал "Нерухомість від забудовників" .
Він у режимі он-лайн оприлюднює тільки об’єктивні рейтинги житлових комплексів, представлених у списках по кожному регіону. І це є принципом роботи даного сайту.
Тобто ви можете зайти на цей інтернет-ресурс і дізнатись, про десятку найпопулярніших житлових новобудов у вашому чи будь-якому іншому місті України. А також і про те, хто насправді в цій десятці посідає перші місця. Підсумки підводяться щомісяця і протягом усього року.
Як пояснює керівник даного інтернет-проекту Олег Ковалюк:
«Популярність житлового комплексу визначається як сума переглядів та переходів з нашого порталу на сайт цього комплексу. В свою чергу загальна кількість переглядів враховує перегляди інформації щодо нього в наших розділах: "Каталог", "Новини та акції", "Ціни" та інших».
Отже все дуже просто: протягом року споживачі шукають собі в інтернеті нове житло і роблять це між іншим і на сайті: "Нерухомість від забудовників" 


Таким чином, цікавлячись конкретним житловим комплексом, вони й голосують за нього. В результаті складається досить чітка картина з достатньо великою вибіркою на рахунок того, яка новобудова у регіоні є найпопулярнішою.Так от за підсумками цього інтернет-ресурсу у Рівному вже більше як пів-рокубезумовним лідером споживацької уваги та зацікавленості є новий мікрорайон Басів схил. Про це свідчать не тільки щомісячні перші місця у рейтингах, але й суттєва відстань у відсотках від тих, хто посідає друге або третє місця, як це видно на діаграмах порталу.


Ось як коментує результат Басового схилу Владислав Каштан - директор компанії «Fine City Development», що є забудовником даного мікрорайону:
«Безумовне лідерство в рейтингах популярності нас не дивує. Рівняни сьогодні багато подорожують світом, перебувають в курсі щодо світових трендів у сфері сучасного будівництва житла, тому їху першу чергу й цікавлять саме наші революційні пропозиції, що враховують найкращі тенденції ринку. Ми запропонували у Рівному те, чого до нас тут не пропонував ніхто. Та ще й зробили це комплексно. Квартальна забудова мікрорайону, абсолютно безпечний двір, закритий для автотранспорту, під’їзди з трьома виходами: на вулицю, у двір та підземний паркінг, вся необхідна інфраструктура на перших комерційних поверхах наших будинків, європейське планування квартир, яке ранжує їх не за кількістю кімнат, а за кількістю спалень. До речі, наші квартири мають найбільший у Рівному коефіцієнт корисної житлової площі: в них немає тих зайвих довжелезних коридорів, за які ви, між іншим, платите ті ж самі гроші, що й за квадратні метри житлових кімнат. І це ще далеко не всі наші унікальні переваги, про які люди щодня чують в нашій рекламі, або ж у приватних розмовах один від одного. Звісно, це їх цікавить. Тому вони й шукають більш детальну інформацію на спеціалізованих порталах. Потрапляють на наш сайт, або ж приходять до нас за консультацією у Центр продажу квартир на Драгоманова,1.»

А от, як коментує лідерство Басового схилу за підсумками 2017 року редактор порталу "Нерухомість від забудовників"  Тетяна Гурська:
«Вважаю, що перше місце житлового комплексу Басів схил цілком закономірне. Його забудовник постійно пропонує покупцям вигідні умови та акції, публікує фото будівництва. Ці фактори спільно з оригінальною архітектурою та якістю робіт і обумовлюють великий інтерес відвідувачів порталу до мікрорайону Басів схил».
Ми поцікавились, а яка картина у сусідніх містах та столиці?


Ті, хто знають ситуацію на будівельних ринках цих міст, погодяться, що рейтинг популярності житлових комплексів і тут цілком відповідає дійсності.

Олена Сєргєєва
PR- менеджер компанії «Fine City Development»

На правах реклами

1
Наука і технології i-серфінг # купити квартиру у Рівному # Басів схил # компанія «Fine City Development» # містобудівна революція # Нерухомість від забудовників
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі