Міський голова Рівного мститься телеканалу за критику?

Міський голова Рівного мститься телеканалу за критику?
0
Міський голова Рівного мститься телеканалу за критику?

На сесії Рівненської міської ради 29 березня міський голова Рівного Володимир Хомко заявив, що він не може підписати містобудівні документи фірмі «Марк», власник якої Віктор Данилов є співвласником телеканалі «Рівне 1». Принаймні таке враження складається від слів міського голови.

«Якщо пан Данилов думає, що кожен день буде по три паскудних репортажі по мені… Зразу скажу – до журналістів у мене нема претензій. Я ж розумію, що є керівництво. Якщо він (Данилов – авт.) думає, що кожен день буде три мінусових «репортажі», а я йому погоджу будівництво – то такого бути не може». – сказав міський голова Володимир Хомко на сесії міської ради.

Також очільник міста дав доручення створити комісію, яка має вивчити ситуацію і дати оцінку чи «може там бути така будівля семиповерхова чи не може".

Та як виявилось мова йде не про будівництво, а про реконструкцію вже існуючої будівлі. Яка, до речі, має бути не сім, а п’ять поверхів. Таку інформацію була озвучена прес-службою фірми «Марк» на сайті телеканалу «Рівне 1».

"Розглядаємо варіанти реконструкції будівлі на вулиці 16 Липня, 48. Ми подавали різні проекти, різної поверховості, тому що управління архітектури постійно просить щось переробити, бо інакше не підпишуть. Ця ділянка - під забудову, а є ділянка в оренді без права будівництва. Ніхто там нічого не планує будувати. Міський голова Рівного на сесії міської ради озвучив неправдиву інформацію", - повідомила прес-служба ТОВ "Фірма "Марк".

Як би там не було, але найбільше дивує позиція міського голови. Виявляється лише лояльні до Володимира Хомка структури і журналісти мають право чимось займатись у Рівному.

0
Політика # Володимир Хомко # Рівне 1 # Віктор Данилов
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі