Дабл-брехня: Міський голова Рівного Володимир Хомко знову збрехав про ремонт Соборної [Докази]

Дабл-брехня: Міський голова Рівного Володимир Хомко знову збрехав про ремонт Соборної [Докази]
2
Дабл-брехня: Міський голова Рівного Володимир Хомко знову збрехав про ремонт Соборної [Докази]

Погано бути політиком. Бо коли брешеш на камеру, то завжди треба п`амятати, що ти брехав під запис минулого разу. А кляті дотошні рівняни всі ходи записують  і записи зберігають. От і вилазять невідповідності. І ми, навідміну від міського голови Рівного Володимира Хомка, за словами слідкуємо і кожне твердження підверджуємо. Так буде й цього разу, коли мова зайшла про ремонт вулиці Соборної від вулиці Коцюбинського до вулиці Старицького. Той ремонту у 2015 році обійшовся місту у 11 мільйонів гривень. Коментуючи ремонтні роботи у 2015 році, пан Хомко збрехав і продовжує брехати зараз. А оскільки згадується моє прізвище, то мушу йому нагадати у відповідь виключно факти, щоб старший поважний чоловік зрозумів,  де і чому він бреше і не припускався таких помилок. Бо дебатувати з ним далі на цю тему у мене немає ніякого бажання. 

 Повне відео "Рівне вечірнє" тут

Брехня 1: Отож у інтерв`ю "Рівне вечірнє" і "Радіо Трек" Володимир Євгенович, авторитетно і неодноразово стверджує, що ремонт Соборної припинили бо "по скарзі Дюга була порушена кримінальна справа, були вилучені всі документи". 

Правда: Жодної заяви до поліції на діяльність комунальників по цьому ремонту я не подавав. Отак! Писав у ЗМІ і висвітлював - то було. А як не висвітлювати коли менше кілометра дороги виявились чи не найдорожчими в Західній Україні! А от заяви не писав. Не встиг, закрутивсі. Факт. То поліція вже за власним бажанням відкрила провадження. От доказ з судового реєстру:

В результаті моніторингу засобів масової інформації, в т.ч. соціальних мереж інтернет (4 vlada.com), стало відомо, що роботи на вказаних об'єктах виконані не у повному обсязі, не якісно та не у відповідності до ДБН, про що свідчить фото із сайту. Управлінням захисту економіки в Рівненській області ДЗЕ Національної поліції України зразки асфальтобетонного покриття... - цитую офіційний документ.

Так що це підлеглі пана Єфтєнія постарались. Яка мотивація? Не знаю. Думайте. Вони ж, до речі, робили розслідування два роки. Серйозно так робили, якісно, з купою експертиз, вилученням документів. Все це є в реєстрі судових рішень. "Шмонали" як то кажуть по-повній. Аж поки все "випадково" не затихло. Володимир Євгенович, ну Ви ж поважна людина. Вчіть матчасть. 

Брехня 2: "ремонтні роботи зупинились через кримінальне провадження і вилучені документи". 

Правда: Ремонтні роботи припинились, а фірма "ТрансЗахід Логістик"  "здиміла" одразу після другого туру мерських виборів у листопаді 2015 року. А провадження було відкрите тільки  28.01.2016. Через три місяці. А документи вилучили ще пізніше. Я знаю, бо у мене є фотокопії всього проекту і всіх договорів. 

Брехня 3: Фірма мала ремонтувати тільки дорожнє покриття. 

Правда: Давайте глянемо проект. У нас всі ходи записані. 

Ой, а що це? Озеленення тротуарів, їх ремонт і так далі? Не вірю своїм очам.... Якщо Ви, Володимир Євгенович призабули - то я можу вам проект скинути на флешку. Розрукуєте собі. 

А ви знаєте, що "ТрансЗахід Логістик" в той рік крім Соборної за 11 мільйонів тоді ремонтувала і вулиці Князя Володимира за 5 мільйонів. І перемогла вона не через ненависне меру "Прозорро", а на звичайному кулуарному тендері. У підсумку - Соборну до кінця не доробили, а асфальт на Князя Володимира - перекладали тричі. Не хотів триматися, поганець, кришився і розлазився. 

"Криштально чесна" фірма "ТрансЗахід Логістик" після пропала. Та так пропала, що ніхто не міг знайти. За цих два роки фірма ТРИЧІ змінила директора та засновників, змінила назву, перереєструвалось в Києві. Від гріха подалі.
А потім ця фірма виграла тендер на ремонт Шухевича. Ну там де асфальт поліз... вже за місяць після ремонту... Прогуляйтесь там, гляньте. 


Ну нічого - на Шухевича ще десяток мільйонів докинули, тай на ремонт тротуарів на Соборній - 4 млн. 
А за ці 2,5 роки ті тротуари ніхто робити не забороняв, трошки вилучали документи і не більше. Не забороняв ніхто, підкреслюю.

 БРЕХАТИ НЕ ВПЕРШЕ

Коли ц 2015 році ремонт розпочався на зауваження і обурення мешканців мікрорайону міський голова Рівного збрехав, що фірмі не заплатили «ні копійки». Хоча станом на той час фірма отримала всю суму коштів, навіть не зважаючи на те, що роботи так і не були завершені.

– Шановні, дорога ще навіть на половину не зроблена. По тій дорозі ще не заплачено ні копійки. Дорога буде зроблена в ідеальному виді, не на баланс, а тільки тоді буде оплачена. Навіть ще й грошей не заплатили за неї, – публічно заявив Хомко 17 листопада на прес-конференції після другого туру виборів міського голови.

    Не вірите? Ось аудіозапис.

Натомість журналістам  за допомогою Єдиного веб-порталу використання публічних коштів з’ясував, що станом на 4 листопада Управління ЖКГ Рівненського міськвиконкому перерахувало фірмі «Трансзахід Логістик» більше як 5 мільйонів 563 тисячі гривень.

 Володимир Євгенович, ну може вже хватить? Я Вас взагалі не чіпаю. То Вам коритить показати, що якийсь там "закапьорщик" був неправ. А виходить, що пам`ять вже підводить - по факту говорите брехню. Не треба так. Я ж переживаю за Вас.

 

2
Політика # Володимир Хомко
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі