Мітинг під вікнами екс-депутата Рівнеради організували СБУшники?

Мітинг під вікнами екс-депутата Рівнеради організували СБУшники?
0
Мітинг під вікнами екс-депутата Рівнеради організували СБУшники?

Під будинком колишнього депутата Рівненської міської ради, а нині голови правління «Центру протидії корупції» Віталія Шабуніна влаштували мітинг. Активіст переконаний, що цей мітинг організований, як помста за викривальну роботу щодо корупції в країн. Шабунін не виключає, що до цього причетні деякі керівники СБУ.

«Вчора СБУшники під моїм будинком провели перформанс. Спочатку проїхалися повз дім на автомобілі - упевнилися, шо вдома. І десь за годину прийшли. Шість громадян, куратор з фотіком і 5 плакатів. На плакатах - всі фобії та вся біль СБУшників: “Задекларуйся, будь мужиком, не боягузом”, “Продай будинок - купи в НАБУ прослушку!”, “Віталік! Тікати марно - не знайдуть наші, знайдуть американці!”, "Звідки гроші на будинок?”. 

Piccy.info - Free Image Hosting

Плакати прийшли окремо від громадян, бо пояснити їх суть вони не змогли. “Що означає ваш плакат?”, - питаю в дядьки, який тримає про прослушку. “Треба іще подумать…” - відповідає. Недобрифув Демчина. Це для нього “прослушка” і “НАБУ” - слова-подражнювачі, а для пересічного гражданіна - набір букав.

Piccy.info - Free Image Hosting

Кажу до людей: які питання до мене? З ключових претензій: “Ви - пенсійний фонд”, “Ви хоч одну справу довели до суду, чиновника?”, “Корчак. Вона тоже чиновник”, “Якщо ви антикорупціонер, чому ви не просліджуєте далі свої справи?”. No comments. Мені шкода людей. Їм було ніяково. Вони розуміли, що все це - фарс і навіть не намагалися спростовувати, просто мовчали. Пані пробивало на хі-хі, дівчата-студенточки соромиливо відводили очі, прикривалися плакатиками...

Piccy.info - Free Image Hosting

“Ви працюєте в громадській антикорупційній організації, а будинок збудували на незадекларовані гроші” - каже мені хлопчина, схожий на школяра. Не знає, бідося, що на відміну від масовика-затєйніка Демчини, і спецагента на чолі Запорізької області Бриля, і всіх-всіх ОФІЦЕРІВ СБУ разом з їхнім головою Грицаком, я одним з перших подав е-декларацію за 2015 рік. А вони - ні. І тому у нас зараз з ними - суд. 

Piccy.info - Free Image Hosting

Насправді ж - такі організаційні здібності відділу К і особисто Демчини - жахають. Страшно уявити їх облави на реальних корупціонерів, якщо з антикорупційними активістами так все через Ж.. До речі, це не перший хенд-мейд перформанс Контори для ЦПК. Коли ми розповідали про наш судовий позов за засекречені декларації СБУшників, на пресуху прийшли медіа-тітшуки і по пісят баксів за питання дізнавалися теж про мою декларацію, про фінансування Центру, іще про якусь муть. Навіть питання не могли до кінця дочитати. 
Короче, ЦПК своїм позовом з вимогою відкрити декларації керівництва СБУ заблокував роботу Контори: оце ж замість протидії корупції, відлову сєпарюг або розслідування гучних вбивств опери, слідаки, аналітики, навіть керівництво Служби займаються плануванням невдалих та кумедних атак на антикорупціонерів!

Чи іще хтось сумнівається, що декларації СБУ мають бути відкритими? Наступне судове засідання у справі ЦПК проти СБУ - 10.05.2017.
АПД. Виконавцем акції був Романа Матковського - діючим керівник управління СБУ із захисту національної державності." - написав на голова правлыння "Центру протидії корупції" Віталій Шабунін на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

0
Політика Наука і технології # Віталій Шабунін # Центр протидії корупції # СБУ
Читайте також
1677
Стало відомо на чому упіймала СБУ Рівненське управління судової адміністрації
0
Читати далі
1388
Щоб приховати збут наркоти, злочинці з Рівного маскувались під військових
0
Читати далі
1791
На Рівненщині начальство виправної колонії вимагало хабар за звільнення ув'язненого
1
Читати далі
1715
Дві тисячі доларів щотижня: рівненському СБУшнику хотіли "закрити очі" на бурштинокопання
1
Читати далі
1691
Заступнику СБУ Рівненський суд дозволив не повертати мільйонний кредит
Павлу Демчині можна не повертати кредит на 31 тисячу доларів та 103 тисячі гривень
0
Читати далі
3767
Інспектор ДАБІ в Рівненській області попався на десятитисячному хабарі
Його затримала СБУшники
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі