Молода рівненька «Регіна» вилетіла з Кубку України

Молода рівненька «Регіна» вилетіла з Кубку України
0
Молода рівненька «Регіна» вилетіла з Кубку України

В Рівному зіграли матчі кубку України серед жіночих команд з волейболу. На старті змагань на домашньому майданчику виступала і рівненька «Регіна»-ОСДЮСШОР.

У першому матчі рівненських волейболісток була «Львів'янка»-ЛДУФК-Скіф.
Перша партія пройшла за переваги господарок майданчика, які в середині сету створили комфортний відрив і довели справу до перемоги.
Однак розвинути успіх не вдалося. Львівська команда зуміла вирівняти гру та й ще господарки відверто провалилися в середині сету і рахунок з 11:12 перетворився на 14:23. Гості без над зусиль довели партію до перемоги і зрівняли рахунок в матчі.
«Регіна»-ОСДЮСШОР намагалася повернутися в гру і вдало стартувала в третій партії 5:2 майже до самого фінішу сету важко було спрогнозувати переможця, але за рахунку 20:21 впевненіше закінчення партії провела «Львів'янка».
А от в четвертій партії боротьби не вийшло – гості повністю домінували в грі і довели сет та матч до перемоги 3:1

«Регіна»-ОСДЮСШОР – «Львів'янка-ЛДУФК-Скіф – 2» 1:3(25:16, 17:25, 21:25, 10:25)

У другому матчі в залі рівненського НВК№26 зустрічались «Регіна-ОСДЮСШОР» і «КДЮСШ-НАЕК» з Нетішина. Першу партію суперниці розпочали з рівної боротьби і до рахунку «десять» команди йшли очко в очко. Надалі почала проявлятися перевага «Регіни». За рахунку 16:11 вже здавалося, що рівнянки спокійно доведуть сет до перемоги. Однак гості зуміли майже вирівняти становище наблизившись на відстань одного очка. В цей момент дуже допомогли подачі Софії Палій. У суперниць відверто «зламався» прийом чим і скористалися господарки 25:17.
Ще простіше склалася друга партія. З рахунку 5:3 на свою користь рівненським волейболісткам вдався ривок 6:0 і в подальшому господарки лише нарощували перевагу довівши рахунок до 25:10.
Напевне такий перебіг подій дещо розхолодив рівненську молодь, а нетішенські волейболістки навпаки не збирались достроково викидати «білий прапор». Тож перебіг гри перевернувся з ніг на голову. В господарок з’явилися проблеми на прийомі і, як наслідок, в нападі чим гості миттєво скористалися. Рахунок як на дріжджах почав збільшуватися на користь представниць Нетішина і питання переможця сету не виникало. В підсумку 25:14 на користь гостей.
Дуже добре, що в перерві між партіями тренеру рівнянок Петру Подгурському вдалося знайти правильні слова і налаштувати команду на боротьбу. Рівненські волейболістки на старті сету відразу створили відрив 5:0 але, як показав перебіг подій справу ще було не зроблено. Гості відчайдушно боролися і навіть прикрий епізод з травмою їх гравчині не зменшив обертів волейболісток з Нетішина. За рахунку 8:6 тренер рівнянок вдався до тайм-ауту, але й це не допомогло. Волейболістки «КДЮСШ-НАЕК» наздогнали господарок і навіть вийшли вперед 10:11. Розпочалися «гойдалки». Лише за рахунку 20:19 господаркам вдалося набрати поспіль чотири очки і дотиснути непоступливих суперниць. 25:20 в партії та 3:1 в матчі.

«Регіна-ОСДЮСШОР»- «КДЮСШ-НАЕК» 3:1 (25:17, 25:10, 14:25, 25:20)

У вирішальній грі за право продовжити боротьбу за кубок України молоді рівнянки поступися чернівецькій «Буковинці» 0:3. Перша партія довго протікала в рівній боротьбі тож рахунок 16:16 вірно відображав сили команд на цьому ігровому відрізку. Однак декілька поспіль помилок на прийомі та в захисті призвели відриву в три очки на користь чернівецьких волейболісток. Напевне невдалі дії на прийомі та декілька пропущених атак з третього номеру і визначили перевагу гостей в стартовому сеті.
Друга партія розпочалася за переваги «Буковинки» і що вилилося в суттєвий гандикап гостей 6:15. Звісно, що «дістати» суперника за такого перебігу подій вкрай важко. Проте рівненські волейболістки продовжували боротися і нівелювали перевагу чернівчанок, зрівнявши рахунок 19:19. Однак гості власними атаками та блоком звели нанівець всі намагання господарок майданчика внести злам в гру 20:25 і 0:2.
В третій партії знову повторився сюжет початку другої: знову гості захопили перевагу 8:16, але цього разу вже не дозволили рівненським волейболісткам наблизитися на прийнятну відстань. Тож 16:25 в партії, 0:3 в матчі і «Регіни-ОСДЮСШОР» припиняє боротьбу в кубку. Проте для молодої команди це була перша проба сил, а набутий досвід неодмінно стане в пригоді в подальших матчах.
Не змогли продовжити переможну ходу і рівненські чоловіки. Після двох перемог «Патріот» зазнав поразки від одного з фаворитів групи та ще й господаря майданчику – ВК «Епіцентр-Подоляни».

«Регіни-ОСДЮСШОР»-«Буковинка» 0:3(22:25, 20:25, 16:25)

Фото – Роман Цупрук

 

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі