Молодіжка БК “Рівне-ОСДЮСШОР” здобула першу домашню перемогу в історії

Молодіжка БК “Рівне-ОСДЮСШОР” здобула першу домашню перемогу в історії
0
Молодіжка БК “Рівне-ОСДЮСШОР” здобула першу домашню перемогу в історії

Молодіжна чоловіча команда БК “Рівне-ОСДЮСШОР”, яка в цьому році дебютувала у Першій лізі Чемпіонату України, здобула першу домашню перемогу в сезоні та у своїй новітній історії. Співавтором цього визначного результату для клубу став дуже непростий суперник “Старлайф” з Чернівців. Підсумковий рахунок гри 78:69 на користь рівнян.

Якщо ми вже звикли до перемог та з захопленням уболіваємо за молодіжну жіночу команду БК “Рівне-ОСДЮСШОР”, яка радує результатом у жіночій Вищій лізі, то чоловіча команда поки тільки “набиралася досвіду”, до цього часу перемігши лише в одній грі з шістнадцяти у першій лізі Чемпіонату України.

І ось, нарешті, як то кажуть “прорвало”. У грі з дуже непростим суперником, чернівецьким “Старлайфом”, в складі якого виступає ряд дорослих та досвідчених гравців, і який рівно два місяці тому упевнено на своєму паркеті двічі обіграв нашу команду, молоді рівняни, які ще минулого року були учнями ОСДЮСШОР, а дехто і до цього часу ще там займається, порадували не лише бажанням, самовіддачею та хорошою грою, але й, нарешті, результатом.

Після першої половини гри, БК “Рівне-ОСДЮСШОР” ще поступалися супернику 30-33, але просто феноменально провели третю десятихвилинку, розібравши чернівчан 25:14 та на рівних зіграли в четвертій чверті 23:22, що і завершилось загальною перемогою 78:69.

Найрезультативнішим в складі нашої команди став вісімнадцятирічний Артем Ющик – 23 очки, 7 підборів, 7 результативних передач та 5 перехоплень. Капітан та найстарший гравець команди двадцятирічний Сергій Самчук 16 очок та 6 результативних передач. Сімнадцятирічний Олександр Вишневський – 12 очок+6 підборів, його одноліток Олександр Костецький додав до командної скарбнички ще 11 очок.

Перемогу над “Старлайфом” не можна назвати випадковою, з огляду на останні результати команди, то це планомірний прогрес в грі команди, роботи тренерів та самих гравців. Буквально у вівторок БК “Рівне-ОСДЮСШОР” у Чемпіонаті Аматорської баскетбольної ліги завдав першої в сезоні поразки лідеру турнірної таблиці “AMP-Basket”, який в активі мав дев’ять поспіль перемог.

Нагадаємо, що з цього сезону, завдяки плідній співпраці з Рівненською ОСДЮСШОР, яка є головною кузнею талантів у вихованні та підготовці баскетболістів в області, а директором її є легендарний тренер Сергій Степанович Шемосюк, у Чемпіонатах України БК “Рівне” представлений чотирма командами. До двох дорослих додалися молодіжні, жіноча, виступає у Вищій лізі, а чоловіча – у першій. Створення молодіжних команд відповідає довгостроковій стратегії клубу, адже Президент клубу Сергій Ліщук не раз наголошував, що його мета – це створити сильну команду, яка складатиметься виключно з вихованців рівненського баскетболу.

Сьогодні 3 лютого о 12:00 в Спорткомплексі “НУВГП” відбудеться повторний матч між командами БК “Рівне-ОСДЮСШОР” – “Старлайф” запрошуємо усіх шанувальників баскетболу прийти та підтримати нашу молоду команду.

0
Спорт # БК РІвне
Читайте також
1354
Гравці БК "Рівне" перемогли на "LVIV 3x3 Fest"
27 липня у Львові в рамках фестивалю "LVIV 3x3 Fest" відбулися відбіркові змагання чемпіонату України УСЛ 3х3 серед команд чоловіків та жінок. Чемпіонат проходить під егідою ФБУ.
0
Читати далі
1761
Рівнянка в топі кращих гравців на Чемпіонаті Європи
Гравчиня національної збірної України та захисниця БК "Рівне" Влада Кіба - краща після стартовго дня Чемпіонату Європи (дивізіон В) у Скоп'є, Македонія одразу у двох категоріях!
0
Читати далі
1296
Рівнянки в складі збірної вдало стартували на Чемпіонаті Європи
Жіноча збірна команда України з баскетболу U18 вдало стартувала на Чемпіонаті Європи у Скоп'є, Македонія. Українські дівчата без проблем розібралися зі своїми однолітками з Люксембургу - 58:41.
0
Читати далі
1231
У Рівному відбудеться баскетбольний турнір серед сімей
Баскетбольний клуб “Рівне” запрошує усіх шанувальників нашої улюбленої гри разом провести час та взяти участь в турнірі з Баскетболу 3х3 серед молодих сімей. Змагання відбудуться на новозбудованому супер-майданчику у Парку імені Тараса Шевченка у неділю 3
0
Читати далі
1652
Гравчиня БК "Рівне" вийшла у Суперфінал Чемпіонату України з баскетболу 3х3
22 червня в Броварах відбувся один із відбіркових турнірів чемпіонату України УСЛ 3х3 "Street Sparta Champions".
0
Читати далі
1902
Гравчині БК "Рівне" перемогли у Франції
Україна двома складами виступила на турнірі з баскетболу 3х3 Open Plus de Fécamp у французькому Фекані.
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі