«Молодіжка» рівненської «Регіни» стартувала в Чемпіонаті України

«Молодіжка» рівненської «Регіни» стартувала в Чемпіонаті України
0
«Молодіжка» рівненської «Регіни» стартувала в Чемпіонаті України

Вихідними в Рівному «Регіна-ОСДЮСШОР» стартувала в Чемпіонаті України з волейболу серед жінок у Першій лізі. Суперницями рівненської молоді були волейболістки СК «Балта»-БПК – команда, яка представляє балтський педагогічний коледж.

Господарки майданчику одразу взялися до справи методично нарощуючи свою перевагу на старті першої партії. 8:3, 12:5, 20:9. Правда під кінець сету рівнянки дещо збавили оберти, що дозволило суперницям програти партію з пристойним рахунком 18:25.

Такий перебіг подій дещо розхолодив рівненську команду і покарання було миттєвим. Постійно тримаючись за рівнянками «Балта» на фініші другої партії зуміла не тільки наздогнати, але й вийти вперед 19:23. Тайм-аут господарок майже врятував становище, але невдала гра в захисті та помилка на прийомі перекреслила всі намагання.

Команда зрозуміла свою помилку і провела дві наступні партії успішно. Суперниці були переграні за всіма компонентами гри і рахунок партій 25:8, 25:11 красномовно підтверджує перевагу молоді «Регіни».

«Регіна-ОСДЮСШОР» – СК «Балта»-БПК 3:1(25:18,25:27, 25:8, 25:11)

Другий матч рівнянки проводили проти «ПНУ-Івано-Франківськ». Старт залишився за господарками: «Регіна-ОСДЮСШОР» повела 9:4. Проте розвинути успіх не вдалося. Гості наздогнали рівнянок і відповіли своїм ривком перетворивши 14:14 на практично безнадійні 24:14. 0:10 – це серйозний психологічний удар.

За схожим сценарієм пройшла і друга партія. Десь до середини сету господарки намагалися утримувати прийнятний рахунок, але ще один провал і на табло катастрофічні 13:23. Тож довести справу до перемоги івано-франківським волейболісткам не становило ніяких труднощів.

Рівнянкам вдалося внести злам в перебіг подій і постійно знаходячись в рахунку поруч з суперницями саме їм вдалося провести декілька результативних атак і повести 19:14. Як підсумок «Регіна-ОСДЮСШОР» доводить справу до перемоги і скорочує рахунок 1:2.

Далі – більше: відпустивши гостей на початку четвертого сету 3:7 рівнянки і не думали опускати руки. 18:10 вже на їх користь! Все що вдалося івано-франківській команді – це дещо скоротити рахунок, але партія залишилася за господарками і рахунок зрівнявся 2:2.

Гості, які щойно програли поспіль дві партії зуміли знайти сили для ще одного переломного відрізку. Зміна майданчиків відбулася за рахунку 8:4 на їх користь і в подальшому саме «ПНУ-Івано-Франківськ» відсвяткував перемогу.

«Регіна-ОСДЮСШОР» - «ПНУ-Івано-Франківськ» 2:3(15:25, 14:25, 25:19, 25:21, 6:15)

Наступні ігри рівнянки проведуть в Хмельницькому. Їх суперницями будуть житомирськае «Полісся-Лцей-Інтернат» та, господарки туру, «Новатор-ХНУ».

Наразі «Регіна-ОСДЮСШОР» посідає третє місце в турнірній таблиці.

 

Інформаційна служба РОФВ

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі
Іран готується до атаки на Ізраїль протягом найближчих 24-48 годин
0
Читати далі
Пташки для понтонно-мостового полку передали депутати Рівного
0
Читати далі
Для відновлення лікарень Рівненщини виділять понад 800 млн грн
0
Читати далі
США передали Україні зброю, конфісковану в Ірану
0
Читати далі
кремль посилює фейки про атаки на ЗАЕС
0
Читати далі