Рятувальники організували для рівнян «Firefighter Combat Challenge» (ФЕЄРИЧНИЙ ВІДЕОРОЛИК)

Рятувальники організували для рівнян «Firefighter Combat Challenge» (ФЕЄРИЧНИЙ ВІДЕОРОЛИК)
0
Рятувальники організували для рівнян «Firefighter Combat Challenge» (ФЕЄРИЧНИЙ ВІДЕОРОЛИК)

25 червня на центральному майдані Рівного у День молоді рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій організували для рівнян та гостей міста незабутнє шоу у форматі світових змагань «Firefighter Combat Challenge». Головною метою проведення таких змагань є підвищення рівня майстерності та оперативної готовності до дій за призначенням рятувальних підрозділів, а також визначення фізичного рівня особового складу пожежно-рятувальних підрозділів Рівненського гарнізону.

Участь змаганнях приймало 14 команд з районних та міських підрозділів ДСНС загальної кількістю понад 50 рятувальників. Змагання поділялися на індивідуальні та командні естафети. Мужність, витривалість та жага до перемог, що демонстрували вогнеборці Рівненщини, неймовірно вражали глядачів, після кожного виступу, від вдячних рівнян рятувальники отримували море овацій.

Не забули працівники ДСНС і про найменших глядачів. У перервах між естафетами, кожна дитина, що була присутня на святі отримувала можливість відчути себе на хвилинку справжнім учасником змагань. Для цього, рятувальники облаштували для дітлахів, невеличкі імпровізовані дитячі майданчики. Також, кожен з дітлахів за успішно подолану дистанцію отримував солодкий подарунок.  Окремо для рівнян було організовано виставку сучасної пожежно-рятувальної техніки, що є на озброєнні бійців ДСНС Рівненщини. Усі бажаючі мали можливість не лише наочно ознайомитися з технікою, ай посидіти в салоні пожежного автомобіля та приміряти одяг вогнеборця.

По закінченню змагань, суддівською колегією були оприлюдненні наступні результати: у командній естафеті 1-ше місце здобули бійці 2-ї державної пожежно-рятувальної частини обласного центру, 2-ге місце посіли вогнеборці 22-ї державної пожежно-рятувальної частини по охороні РАЕС, а 3-тє почесне місце зайняла команда рятувальників пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС. В індивідуальному забігу, переможцем став начальник ДПРЧ-2 молодший лейтенант служби цивільного захисту Олександр Дмитрієв.

Свято пройшло весело, цікаво та яскрава. У пам’яті рівнян залишилися лише хороші спогади, приємні враження та міцна дружба з пожежно-рятувальної службою Рівненщини.

 

0
# Рівне # День молоді # рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій # «Firefighter Combat Challenge»
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі