Зізнайся в коханні Рівному прямісінько на майдані Незалежності

Зізнайся в коханні Рівному прямісінько на майдані Незалежності
0
Зізнайся в коханні Рівному прямісінько на майдані Незалежності

У Рівному 14 лютого о 12.00 на майдані Незалежності буде проходити всеукраїнська акція "Я ♥ своє місто ЗА…" 

Метою акції є дізнатися думку рівнян, за що саме вони люблять своє місто, і що вони хотіли б змінити на краще. А також познайомити громадян із новим інструментом комунікації з владою та вирішенням проблем публічними консультаціями.

За що українці люблять свої міста, і що потрібно зробити, аби любити їх ще більше? Команда ВІ «Активна Громада» дізнається в мешканців міст про їхні прагнення. Акція буде проводиться паралельно в 26 містах у всіх куточках країни.

На площі Рівного стоятиме локація, де люди будуть залишати свої думки про місто у формі сердець. Також вони зможуть розмістити там свої прохання/ побажання щодо вирішення певних проблем у місті.

Під час дійства громадяни дізнаються про інструмент «Ваша Думка», який розроблений з метою створення умов для діалогу між громадянами й тими, хто приймає рішення. Окрім того, українці детальніше дізнаються про можливість долучитися до обговорення питань, які будуть виноситися на публічні консультації з громадянами.

Запрошуємо до участі мешканців Рівного, громадських активістів та всіх небайдужих! Акція відбуватиметься у межах проекту «Задай курс владі».

Контакти: Малиновська Наталія, регіональна координаторка ВІ «Активна Громада» в місті Рівне , тел. +380 67 360 35 33 e-mail: malynovska.n@gmail.com

 

Довідка. Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності ГО «ВГО «Інститут «Республіка». Проект «Задай курс владі» впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

0
Афіша
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі