На гру рівненської футбольної команди не пустять вболівальників

На гру рівненської футбольної команди не пустять вболівальників
0
На гру рівненської футбольної команди не пустять вболівальників

«Колода» в оці Федерації футболу України...

На гру рівненської футзальної команди «Кардинал» не пустять вболівальників. Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України зобов’язав МФК «Кардинал-Рівне» провести наступний домашній матч Чемпіонату України «Екстра-ліги» сезону 2018-2019 років без вболівальників. А також, на дві гри відсторонили віце-президента клубу Михайла Кондратюка та на одну гру - головного тренера команди Станіслава Гончаренка. Мовляв через агресивну поведінку.

Нагадаємо, подія сталася у Києві під час центрального матчу сезону Екстра-ліги з футзалу «Кардинал-Рівне» і ХІТ (Київ) в якій змагалися за лідерство у турнірній таблиці. Під час першого тайму суддя призначив пенальті у ворота Кардиналу за те, що буцімто воротар порушив правила проти нападника ХІТа. Проте переглянувши повтор відео видно, що ніякого фолу не було і близько. Власне через це і виник конфлікт, оскільки суддя не тільки не захотів визнати свою помилку, а навіть не став дивитися відео. Після гри суддя отримав від інспектора матчу оцінку – «незадовільно», яка пізніше у високих кабінетах ФФУ чомусь перетворилася на «відмінно». Крім того, суддями були подані неправдиві рапорти щодо поведінки офіційних осіб Кардиналу.

Президент МФК «Кардинал-Рівне» Володимир Валявка розповів нам, що на це рішення ФФУ клуб буде подавати апеляцію.

Нагадаємо, цієї суботи 15 грудня «Кардинал-Рівне» зіграє з ФК «Енергія»(Львів) у принциповому західноукраїнському дербі за адресою вул.Фабрична,7 о 13.00 год. За словами Володимира Валявки цей матч пройде із вболівальниками і лише після рішення апеляційного комітету можуть накладатися санкції. 

Нацполіція опублікувала відео з перепискою та переговорами арбітрів та організаторів договірняків 

Нажаль, останнім часом Федерацію футболу України переслідують гучні суддівські і корупційні скандали. Йдеться про сотні договірних матчів, корупцію в суддівському комітеті, незаконне збагачення керівництва ФФУ при закупівлі штучних футбольних майданчиків та багато іншого. Ці справи розслідують правоохоронні органи. Реакції ж з боку офіційних осіб ФФУ на неправомірні дії суддів та корумпованих чиновників ФФУ чомусь немає. Натомість Федерація вирішила «відігратися» на чесному і порядному клубі «Кардинал-Рівне» який вирішив порушити гегемонію перемог наближених до керівництва Федерації футзальних команд.

Далі буде….

0
Політика Спорт
Найцікавіші матеріали
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі
Іран готується до атаки на Ізраїль протягом найближчих 24-48 годин
0
Читати далі
Пташки для понтонно-мостового полку передали депутати Рівного
0
Читати далі