На Хомка у Рівному склали протокол про корупцію

На Хомка у Рівному склали протокол про корупцію
0
На Хомка у Рівному склали протокол про корупцію

Працівники Департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС склали протокол про корупцію на міського голову Володимира Хомка. Після перевірки електронної декларації очільника міста виявилося, що він продав свій автомобіль удвічі дорожче, ніж його придбав.

- Володимир Євгенович продає автомобіль ринкова вартість якого близько 400 тисяч гривень. Він типу продає за 810 тисяч гривень. Тобто посуті легалізовується 400 тисяч. Очевидно, домовившись попередньо із покупцем про це. Ну так, це ж особиста справа покупця, за скільки захотів, за стільки й купив... Після цього, логічно було б внести зміни до декларації, якщо сума покупки\продажу становить 80 тисяч гривень. Хомко цього не зробив. До нього приїхала перевірка з Департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України. Міський голова вже був до цього готовий. Вуаля, і у відповідь Хомко надає папір про те, що він не отримав усіх грошей, а отримуватиме частками. Такими частинами, які декларувати не треба - менше ніж 80 тисяч гривень. От вам, легалізовані кошти, набуття яких, скоріш за все незаконне. От вам майстер-клас, як не вносити свої збагачення до декларації, - написала на своїй сторінці у Фейсбук журналіст сайту "ВСЕ" Вікторія Мамотюк.

Володимир Хомко продав свій трирічний Hundai Santa Fe за 810.000 грн - при цьому ціна покупки у 2013 році склала 347.000 грн. Як зауважує газета Рівне вечірнє покупцем є Віктор Олександрович Царук - із таким іменем у Рівному проживає голова ОСББ "Квітка" (вул. Квітки-Основ’яненка 8-Б).

0
Політика Наука і технології # Володимир Хомко # корупція
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі