У Рівномуі 26-річний молодик напав на поліцейського

У Рівномуі 26-річний молодик напав на поліцейського
0
У Рівномуі 26-річний молодик напав на поліцейського

Як повідомляє прес-служба відділу комунікації поліції Рівненської області, правоохоронці затримали 26-річного молодика, який учора, 23 лютого напав на працівника кримінальної поліції у службовому кабінеті. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

По обіді, 23 лютого на лінію 102 повідомила жителька Рівного, що у торговому закладі на вулиці Київська, нетверезий хлопець ображає відвідувачів нецензурною лайкою, поводить себе агресивно та ламає меблі і товари у магазині. Екіпаж патрульної поліції, який прибув на виклик доставив нетверезого дебошира до Рівненського відділу поліції для надання пояснень та встановлення його особи. Під час спілкування з поліцейськими хлопець весь час поводив себе агресивно та провокував правоохоронців. Пізніше він почав шарпати поліцейських за формений одяг і вдарив оперуповноваженого кримінальної поліції в обличчя. Молодика затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Чоловікові вже повідомили про підозру у нанесені тілесних ушкоджень поліцейському за частиною 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Такі дії караються обмеженням, або позбавленням волі строком до п’яти років. Крім того, проводиться досудове розслідування за фактом хуліганства, передбачене ст. 296 Кримінального кодексу України. У нейрохірургічному відділенні лікарні у 27-річного поліцейського діагностували  закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, осадження та забої обличчя.

0
Кримінал # Рівне # побив поліцейського
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі