На Рівненщині бігом привертали увагу до проблем неходячих дітей

На Рівненщині бігом привертали увагу до проблем неходячих дітей
0
На Рівненщині бігом привертали увагу до проблем неходячих дітей

04 червня 2017 року в місті Здолбунів відбувся благодійний забіг «Діти Здолбунівщини».Організаторами заходу були Rivne running club, Товариство червоного хреста України та Здолбунівська районна державна адміністрація. Ініціатором проведення заходу був громадський активіст Юрій Сидорук.

Одним із завдань заходу було привернення уваги до проблем дітей, які не можуть самостійно персуватись, тому сам забіг скоріше був символічної акцією, аніж спортивними змаганнями у прямому значенні слова. Учасникам було запропоновано навипередки пробігти один кілометр центральними вулицями міста Здолбунова,  за результатами пробігу були визначені троє переможців, які отримали подарункові сертифікати  від спонсора заходу, компанії GERASPORT. Всі учасники, які були зареєстровані та брали участь у пробігові, отримали пам’ятні сувеніри з національною символікою від Rivne running club.

Паралельно із проведенням забігу, проводився збір коштів для двох важкохворих хлопчиків зі Здолбунівщини. А саме для учня Здолбунівської гімназії Владислава Лебедєва, 2000 року народження та Олександара Мартинюка з Мізоча, 2010 року народження. Загалом, безпосередньо в день проведення забігу, було зібрано 2400 гривень. Зазначену суму було поділено порівну та передено сім’ям хлопчиків у присутності свідків, шляхом складання акту прийому-передачі.

Окрім благодійної мети, завданням заходу було поширення ідеї здорового способу життя серед дітей та молоді. Варто відзначити, що гостем заходу була чемпіонка України з легкої атлетики у бігові на дистанцію 400 метрів, член збірної України з легкої атлетики рівнянка Катерина Климюк, яка проводила розминку перед стартом. Під час заходу проводились конкурси та вікторина на спортивну тематику, переможці якої були відзначені сувенірами: календарями та магнітами на холодильник. Були визначені найстарший та наймолодший учасник забігу, які теж отримали цінні призи. Наймолодшій учасниці було 5 років, найстаршому – 45. Загалом брали участь у пробігові 80 учасників. 

Організатори висловлюють вдячність всім хто долучився до заходу, допомагав фінансово та надавав інформаційну підтримку.

Фото Саня Корусь у ФБ

 

 

0
Суспільство # Здолбунів # спорт # ранінг клаб
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі