На Рівненщині четверо чоловіків жорстоко познущалися з дівчини

На Рівненщині четверо чоловіків жорстоко познущалися з дівчини
0
На Рівненщині четверо чоловіків жорстоко познущалися з дівчини

Інформація про зґвалтування дівчини на Рівненщині обурила користувачів спільноти «Сарни, як вони є», які просто засипали коментарями пост автора. Люди пишуть, що знають деякі обставини злочину, а саме те, що нападників було декілька, пише Північ-інфо. 

Це сталося ще 1 лютого у Сарнах на вулиці Сагайдачного близько 22.00. У соцмережах пишуть, що нападників було четверо.

«Так, ці покидьки,  дійсно, з с.Чемерне. При чому, є інформація, що двоє з них є одруженими… Знаю, що частина села стала на захист цих виродків. Ці … перебувають у розшуку, здається, їх ще не знайдено, їх переховують. Але правоохоронцям відомо хто вони та де проживають. Вони вже вилучили розбитий автомобіль на штрафмайданчик. Вони вже намагались відмазатись… Точніше, їх родичі… Але, якщо бідна дівчина спасує та візьме гроші, які їй пропонували, то і розголос не допоможе.. Я за те щоб їх жорстоко покарали наскильки знаю тий дивчини вони дали ще лопату щоб могилу соби копала», – пишуть користувачі спільноти «Сарни, як вони є».

Як з’ясували правоохоронці, напередодні ввечері, у Сарнах дівчина разом зі своїми двома подругами зустрілись із чотирма молодиками, з якими нещодавно познайомилися. Спочатку всі пили каву. Однак, коли хлопці почали вживати наркотичні засоби, дівчата втекли.

Посеред ночі молодики неодноразово телефонували до дівчини та запрошували знову зустрітись. Коли вона вчергове відмовилась, молодики автомобілем «Volkswagen Passat B5» на іноземній реєстрації приїхали до будинку, де дівчина винаймає кімнату. Хлопці силоміць витягли свою жертву з помешкання та помістили в іномарку. Один із них, тримаючи в руках лопату, погрожували фізичною розправою. У лісовому масиві неподалік села Чемерне проти волі дівчини вступили з нею у статеві зносини. Після скоєного жорстокого та зухвалого злочину відвезли потерпілу до місця проживання.

Дівчина звернулася за допомогою до поліції. Коли ж зловмисники побачили правоохоронців, утекли, залишивши авто на дорозі. Під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили наркотичні речовини та інші речові докази. Автомобіль поліцейські вилучили. Судом на нього накладено арешт.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 3 статті 152 Кримінального кодексу України, поліцейські Сарненського відділу поліції встановили осіб, причетних до злочину. Ними виявились 26-ти, 24-х та двоє 20-річних жителів села Чемерне, які переховувались від слідства.

«Усіх чотирьох зловмисників розшукали та затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області – начальник слідчого управління Олександр Панасюк.— Молодикам повідомили про підозру у зґвалтуванні. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання їм міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Крім того, зловмисники нестимуть кримінальну відповідальність за статтею 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Наразі досудове розслідування триває, проводяться відповідні експертизи та слідчі дії.

За скоєне зловмисникам загрожує покарання у виді позбавлення волі від семи до дванадцяти років.

0
Найцікавіші матеріали
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі