На Рівненщині депутат працює замість мера

На Рівненщині депутат працює замість мера
0
На Рівненщині депутат працює замість мера

У Здолбунові депутат Рівненської обласної ради Владислав Сухляк, стикнувся з байдужістю міської влади. І вирішив справу "по-своєму".

18 травня у Здолбунові трапилась ДТП. Автомобіль збив дитину, що йшла до школи. Як розповідають очевидці, на зупинці по вул.Зелена маршрутка якраз висаджувала пасажирів, малолітній учень вирішив обійти, а швидше оббігти маршрутку спереду і опинився на лобовому склі Жигулів, які обминали автобус. Хлопець вскочив і у шоковому стані підіймаючись, кульгаючи, падаючи збирався далі …бігти до школи, але люди запобігли цьому, викликали швидку і вона повезла школяра до медустанови у м.Рівне. Водій  ВАЗа залишився надавати свідчення поліцейським. Про це повідомляє Здолбунів Сіті До школи не дійшов – ДТП на вул.Зеленій

Варто зазначити, на даній частині дороги не було нанесено зебри, що теж могло стати причиною трагедії. Діти часто перетинають вулицю в даному місці адже тудою пролягає шлях до школи. Депутат прохав у міських чиновників проаналізувати ситуацію, врахувати ризики і терміново нанести зебру на даній частині дороги, аби в подальшому вберегти людей від трагедії: 

"Я звернувся до заступника міського голови Володимира Кондратюка з проханням терміново нанести розмітку. Отримав відповідь, що то буде зроблено як поремонтують дороги у цілому місті. Звернувся в КП "Здолбунівське" і переконав, що розмітка вкрай там необхідна терміново. Адже щодня цю частину дороги перебігає величезна кількість дітей, а автівки рухаються на шаленій швидкості. Отримав запевнення що за два дні зроблять.. І як ви думаєте? Ніхто нічого не зробив. Люди до мене звертались. Страшно і за малечу. Вирішив зробити сам. Ну а як інакше?"- коментує депутат Рівненської обласної ради Владислав Сухляк.

 

У коментарях у Фейсбуці журналіст Юрій Дюг зазначає: 

"Добре тільки по всьому Здолбунову так не зробиш. Якщо громадяни самі малюватимуть розмітку то навіщо тоді міський голова?"

0
Політика # Здолбунів # Сухляк Владислав # КП Здолбунівське # Потапчук
Найцікавіші матеріали
В Обарові відремонтують амбулаторію, а в Сарнах - дорогу
0
Читати далі
Житель Рівненського району за образу співмешканки помстився ударом ножа у живіт
0
Читати далі
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі