На Рівненщині планують зробити сучасну ЦРЛ

На Рівненщині планують зробити сучасну ЦРЛ
0
На Рівненщині планують зробити сучасну ЦРЛ

Центральну районну лікарню у Рокитному на Рівненщині планують перетворити у найсучасніший медичний заклад на Поліссі. Зараз триває добудова II черги. Після ремонту тут розмістять майже всі відділення ЦРЛ. На будівництво нового корпусу цьогоріч виділили понад 13 мільйонів гривень. З них півтора мільйони – це гроші місцевого бюджету, решта – Державного фонду регіонального розвитку. Усі роботи планують завершити вже до кінця цього року, пише Північ-інфо.

В новому корпусі планується розмістити на 1 поверсі – харчоблок (знаходиться вмонтований ліфт для швидкого забезпечення пацієнтів харчуванням), на 2–му поверсі – поліклінічне відділення (кабінети лікарів та ендоскопічний кабінет), на 3–му – неврологічне (палати та їдальня для пацієнтів), на 4–му терапевтичне (палати, їдальня) та на останньому 5 поверсі – акушерсько-гінекологічне відділення (пологовий зал та палати для породіль).

Зараз проводяться роботи по монтажу електрообладнання та сантехніки на поверхах, а також встановлюють сучасну систему відеоспостереження та протипожежної безпеки. В новому корпусі, в палатах встановлюється система зв’язку між пацієнтом та медперсоналом «Інтерком», інформує Рокитнівська РДА.

А жителі Костополя нарікають на місцеву «медицину». Мешканці незадоволені обслуговуванням у поліклініці. Адже щоб потрапити на прийом на лікаря потрібно вистояти у прямому сенсі довжелезну чергу, оскільки багато місць для сидіння тут немає.

«Поліклініка м.Костопіль… ви думаєте немає в Україні хлопчика «хакера» щоб розробив електронну програму, щоб люди не стояли годинами в чергах… в темних коридорах… я думаю в Костополі таки люди є», – пишуть у спільноті «Типовий Костопіль».

 

0
# Рівненщина # Сарненська ЦРЛ
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі