На Рівненщині поліція зупинила водія за те, що оминаючи ями, не ввімкнув поворот (Відео)

На Рівненщині поліція зупинила водія за те, що оминаючи ями, не ввімкнув поворот (Відео)
0
На Рівненщині поліція зупинила водія за те, що оминаючи ями, не ввімкнув поворот (Відео)

На Здолбунівщині у селі Буща 6-7 липня проходив обласний етно еко фестиваль "Буща Папороть". Буща - чарівне село з мальовничою природою і такими ж мальовничими ямами на дорогах. У цікаву історію потрапив здолбунівчанин Олег Грушицький, який їхав з фестивалю додому машиною, та оминав ті ями на дорогах. На виїзді з села його авто зупинили поліцейські. Причиною зупинки було: "При зміні напрямку руху не вмикали повороту"

- Ви їхали з однеї сторони на другу, з однеї на другу.

- А ви бачите, по якій дорозі я їду? А розмітка тут є?

Цю дорогу Олег Грушицький показав у своєму відео:

Їдучи з сином Андрієм 07 липня 2018 року з обласного відкритого етно-еко фестивалю "Буща-папороть" на якому ми брали участь у складі футбольної команди "Бедрик", а також, я виступав на сцені у складі двох народних аматорських колективів Здолбунівського районного будинку культури. Все дійство яке відбувалося у Бущі попросили зняти на камеру SONY FDR X-3000 яка пізніше була зі мною у машині ВАЗ 21013 під час зупинки поліцією. Дорога по якій ми їхали була у жахливому стані, це ви можете побачии на відео, але мене ще більше вразило формулювання причини зупинки авто поліцейським. Скажу відверто, за кермом атомобіля знаходжуся вже не перший рік, подорожую на "копійці" по Європі, жодного порушення правил дорожнього руху у мене не було. Цікаво знати вашу думку, нагрудний жетон поліцейський має носити на грудях чи на п.....? На мою думку п.13, розділ VI, Правил носіння однострою поліцейських затверджений Наказом Міністерства внутрішніх справ України від 19.08.2017 року "Про затвердження Правил носіння однострою поліцейських" чітко вказує, де має поліцейський розміщувати нагрудний знак із зазначенням спеціального жетона на предметах однострою. То хто з нас порушує?

Варто зазначити, що 7 липня близько 5 ранку наметове містечко фестивалю розбудили звуки авто, яке "дрифтувало" біля наметів. Зупиняти горе-водіїв збіглися організатори та волонтери. Запах та хитання вказували на неадекватний стан водія, як і манера спілкування. На аргумент водію "ти ж міг на намети наїхати", він відповів "Ха, як нех*** дєлать". А поліції ніде на території проведення фестивалю не було.

0
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі