На Рівненщині повертається спортивна акція "Do like Olympians"

На Рівненщині повертається спортивна акція
0
  • На Рівненщині повертається спортивна акція "Do like Olympians"
  • На Рівненщині повертається спортивна акція "Do like Olympians"
  • На Рівненщині повертається спортивна акція "Do like Olympians"
  • На Рівненщині повертається спортивна акція "Do like Olympians"

Всеукраїнський проект Національного олімпійського комітету України «Do like Olympians» («Роби як олімпійці») знову збирає дітей. В Рівненській області вже декілька років поспіль його реалізацією займається Відділення Національного олімпійського комітету в Рівненській області за підтримки «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Цього разу захід був приурочений до 27-ї річниці створення Національного олімпійського комітету України. Участь в ньому взяли школярі Рівненського НВК «Колегіум». Учні третіх та четвертих класів, під керівництвом вчителя фізичної культури Олега Левенця, зустрілися з випускницею цієї школи, а нині майстром спорту України з фрістайлу, учасницею ХХІІ зимових Олімпійських ігор в м. Сочі (Росія) 2014 року Анастасією Новосад.

В ході зустрічі з дітьми, гостя розповіла їм про перші кроки у професійному спорті, боротьбу з травмами і участь в Олімпійських іграх. Також, вона згадала про свої шкільні роки в «Колегіумі» і акцентувала увагу на важливості фізичного розвитку саме в юні роки, чому до речі, в стінах школи завжди приділяли особливу увагу. Мабуть тому, навіть цього разу, окрім теоретичної частини заходу, для дітей підготували програму командних спортивних естафет. Майбутні олімпійці на швидкість проходили дистанції, використовуючи при цьому спеціальні лижі, ключки та м’ячі. В перервах між змаганнями вболівальників розважали місцеві танцювальні колективи. Вони виконували номери зі спортивно-бальних танців, брейк-дансу та черлідингу.

Основною метою нинішніх змагань було активне дозвілля дітей і популяризація серед них ідей олімпізму та здорового способу життя. Тому серед команд-учасниць не визначалися переможці і призери, а однакові подарунки отримали всі колективи. Також олімпійські сувеніри навчальному закладу, Олегу Левенцю та Анастасії Новосад, вручив директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, голова Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області Микола Петренчук. Окрім цього, напередодні в школі був проведений конкурс малюнку на спортивну тематику, участь в якому взяли понад 100 учнів. Всім юним художникам та спортсменам після закінчення заходу були вручені спортивні подарунки від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

0
Спорт # будинок # Спорт для всіх # Do like Olympians
Читайте також
1405
У «Електроніку» на Рівненщині відпочивають спортивно (ФОТО)
0
Читати далі
2176
На Костопільщині сталася страшна пожежа (ФОТО)
1
Читати далі
1582
"Олімпійський день" у Рівному зібрав понад пів тисячі учасників
Щороку у світу з ініціативи Міжнародного олімпійського комітету проводиться спортивно-масовий захід «Олімпійський день». В Рівному його організацією і проведенням традиційно займається Відділення НОК України в Рівненській області, за підтримки управління
0
Читати далі
2040
На Рівненщині визначили найспортивнішу сімейну команду
0
Читати далі
1568
Хто став переможцем "Фестивалю естафет" у Рівному?
0
Читати далі
1382
На Рівненщині продовжується "Перший старт"
Продовжується нагородження переможців конкурсу «Зимова фортеця», що проходив у рамках Всеукраїнських спортивних заходів «Спортивна зима» в дошкільних навчальних закладах Рівненської області. Для того, щоб відзначити всіх призерів, організатори заходів рег
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі