На Рівненщині прямо під райдержадміністрацією спалили машину заступника голови району

На Рівненщині прямо  під райдержадміністрацією спалили машину заступника голови району
0
На Рівненщині прямо  під райдержадміністрацією спалили машину заступника голови району

На Рівненщині прямо стоянці під райдержадміністрацією спалили машину заступника голови Дубровицької РДА Миколи Кохна. Йому належала автівка Volkswagen Passat B5. Повідомляють, що пожежа почалась о пятій ранку. 

 

 

Довідка:  Кохно Микола Іванович

Народився 11 жовтня 1971 року в селі Тумень Дубровицького району Рівненської області. З 1978 року навчався у Туменській восьмирічній школі Дубровицького району, після закінчення якої, у 1986 році вступив на навчання до Пінського сільськогосподарського технікуму (м.Пінськ Республіка Білорусь), який закінчив в 1990 році, отримавши кваліфікацію техніка-землевпорядника.

З 1990 по 1992 рік проходив строкову військову службу в Збройних силах. Після демобілізації працював спочатку учнем оператора, а згодом і оператором рівняльного обладнання стрічко-рівняльного цеху Дубровицької бавовно-прядильної фабрики.

В 1993 році вступив до Національної юридичної академії ім. Ярослава Мудрого (м.Харків), якузакінчив у 1999 році отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста.

З березня 1996 по листопад 1999 року працював у відділі по боротьбі з контрабандою та порушеннями митних правил спочатку Дубровицької митниці, а в послідуючому – Рівненської митниці.

З 1999 по 2009 рік трудився на різних посадах в органах прокуратури Рівненської області, зокрема: старший помічник прокурора Зарічненського району; заступник прокурора Костопільського району; начальник слідчого відділу прокуратури м. Рівне; старший прокурор відділу підтримання державного обвинувачення в судах прокуратури Рівненської області; прокурор, заступник прокурора Дубровицького району Рівненської області.

З червня 2010 року по жовтень 2012 року та з квітня 2016 року по даний час - перший заступник голови Дубровицької районної державної адміністрації Рівненської області.

Одружений. Виховує трьох доньок.

0
Політика Кримінал # підпал
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі