На Рівненщині продовжують розшукувати підозрюваного у вбивстві

На Рівненщині продовжують розшукувати підозрюваного у вбивстві
0
На Рівненщині продовжують розшукувати підозрюваного у вбивстві

У Рівненському районному управлінні поліції розповіли, як розшукують підозрюваного у вбивстві 21-річної рівнянки. Дівчина пішла з дому на початку грудня 2020-го і з нею рідні втратили зв'язок. 6 січня її зайшли мертвою у Здолбунові, вона була замотана в підвалі її знайомого, на спині був слід від ножового поранення, пише Суспільне.

Підозрюють у вбивстві дівчини 27-річного жителя Здолбунова Миколу Алексюка. Поліцейські з’ясували, що у період із 5-го по 6-те грудня у своїй квартирі він посварився з рівнянкою. Саме тоді, найімовірніше, чоловік і завдав удар ножем в спину дівчині. Поліція намагається вийти на його слід.

Проводиться орієнтування всього населення регіону: Рівне, Здолбунів, всі найближчі райони з метою встановлення місця знаходження цієї особи. Нами проводиться робота як у соцмережах, так і розклеюємо на стовпах, ринках, під час проведення заходів – у магазинах, кафе, барах, ресторанах – у всіх місцях, де можуть наші громадяни впізнати й допомогти встановити місце знаходження особи, яка вчинила таке жорстоке вбивство, – розповів заступник начальника Рівненського районного управління поліції Іван Теліга.

На лінію 102 вже надходили повідомлення, що чоловіка бачили у тому чи іншому місці. Але поки цю інформацію підтвердити, а підозрюваного затримати не вдалося, – уточнив Іван Теліга.

Орієнтування на Миколу Алексюка поширили й серед працівників управління патрульної поліції області, членів громадських формувань та поліцейських інших регіонів.

Іван Теліга прокоментував також інформацію про те, що мати вбитої неодноразово зверталась у поліцію про погрози від Миколи Алексюка.

У нас є зафіксовані три факти. Там ситуація неоднозначна, тому що батьки звертаються, а вона (йдеться про загиблу, - ред.), в принципі, претензій не мала до даної особи. Тому говорити зараз про те, що працівники поліції спрацювали правомірно чи неправомірно, я б не спішив. Тому що вона є повнолітньою особою і може сама вирішувати, з ким їй спілкуватись, – заявив поліцейський.

Іван Теліга також уточнив, що на той час підстав для відкриття кримінального провадження за заявами рідних дівчини не було.

 

Читайте також: В Україну йде справжня зима

Читайте також: Українські військові звання перевели на коди військових рангів НАТО

Читайте також: Помер екс-начальник управління земельних відносин Рівного

0
Найцікавіші матеріали
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі
Коли застосовують зубний протез метелик і в чому його переваги: розбираємося в технології
0
Читати далі