На Рівненщині стартує пробне ЗНО: Що варто знати

На Рівненщині стартує пробне ЗНО: Що варто знати
0
На Рівненщині стартує пробне ЗНО: Що варто знати

Вже цієї суботи, 16 березня на Рівненщині стартує пробне зовнішнє незалежне оцінювання. У цей день абітурієнти складатимуть іспит з української мови та літератури, а 23 березня- відбудеться ЗНО з інших предметів. 

"На сьогодні, повністю скоординовано роботу усіх спостерігачів, служб, управлінь, які дотичні до ЗНО. Хоча реєстрація ще триває, але ми вже розраховуємо на близько 13 тисяч учасників. На пробне ЗНО зареєстровано 5, 6 тисяч", –  розповів начальник відділу загальної середньої та дошкільної освіти управління освіти і науки Рівненської ОДА Святослав Сидорук під час прес-конференції щодо ЗНО-2019 у Рівному. 

"Хочу наголосити на тому, що при реєстрації необхідно дотримуватися вимог. Вчасно неперевірена інформація, невклеєна фотокартка, не заповнена заява – підстава для відмови. Окрім того, особи, які мають намір скласти зовнішнє незалежне оцінювання, повинні мати при собі паспорт чи ID-картку", –  зауважив заступник директора Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Андрій Миляник.

Нагадаємо, що особи, які зареєстровані й отримали Сертифікат учасника, повинні перевірити свої персональні дані на сертифікаті та інформаційному повідомленні – обрані предмети, мову перекладу сертифікаційної роботи (за наявності), паспортні дані, тощо. Для всіх зареєстрованих учасників ЗНО на сайті УЦЯВО створено інформаційні сторінки, доступ до яких здійснюється за допомогою номера та ПІН-коду Сертифіката. Саме на інформаційних сторінках з 26 квітня будуть розміщені Запрошення-перепустки у пункти проведення ЗНО.

До слова, щодо основної сесії ЗНО, то реєстрація на нього закінчується 25-го березня. До цього часу учасники ще також можуть внести зміни до реєстраційних даних, тобто змінити предмед чи пункт ЗНО. Їх в області на основну сесію підготували сімдесят.

 

 

За матеріалами Рівненської ОДА

 

0
i-серфінг
Найцікавіші матеріали
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі
Іран готується до атаки на Ізраїль протягом найближчих 24-48 годин
0
Читати далі
Пташки для понтонно-мостового полку передали депутати Рівного
0
Читати далі
Для відновлення лікарень Рівненщини виділять понад 800 млн грн
0
Читати далі
США передали Україні зброю, конфісковану в Ірану
0
Читати далі