На Рівненщині судитимуть корупціонера

На Рівненщині судитимуть корупціонера
0
На Рівненщині судитимуть корупціонера

Прокуратурою області направлено до Сарненського та Рокитнівського  районних судів обвинувальні акти у кримінальних провадженнях стосовно директора одного із товариств з обмеженою відповідальністю за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3  ст. 368-3, ч. 1 ст. 366 КК України та колишнього державного реєстратора за скоєння злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368-4 КК України. Про це Depo.Львів повідомили у прокуратурі Рівненської області.

Під час досудового розслідування кримінальних проваджень слідчими СУ ГУНП в Рівненській області встановлено, що директор одного з ТзОВ прийняв пропозицію та отримав неправомірну вигоду в розмірі понад  6 тис. грн. за виготовлення технічних паспортів на три об’єкти нерухомості, в один із яких внесено неправдиві відомості.

 В подальшому, вказані документи стали підставою для реєстрації права власності на нерухоме майно. Проте,  відомості до Державного реєстру речових прав мали бути внесені державним реєстратором, який на даний час звільнений, за винагороду, яку запропонував його знайомий. 

Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається  невинуватою у вчиненні  злочину і не може бути піддана кримінальному  покаранню, доки її вину не буде доведено у законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. 

0
Кримінал
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі