На Рівненщині "юних робінзонів" посвятили в туристи

На Рівненщині
0
  • На Рівненщині "юних робінзонів" посвятили в туристи
  • На Рівненщині "юних робінзонів" посвятили в туристи
  • На Рівненщині "юних робінзонів" посвятили в туристи
  • На Рівненщині "юних робінзонів" посвятили в туристи

Знову прийшла осінь – пора туристських походів та змагань. Ностальгія за  літом змінюється планами на новий навчальний рік. У школах вже розпочались заняття, а у позашкільників – підготовка до зустрічі з гуртківцями та набір нових вихованців.  Вже традиційно у лісовому масиві поблизу с. Колоденка комунальний заклад «Рівненська обласна станція юних туристів» організовує туристське  свято для гуртківців - «На старті юні робінзони». Цьогоріч цей захід відбувся 17 вересня. У ньому взяли участь понад 250 вихованців комунального закладу, учні   навчальних закладів з м. Рівного, Рівненської області та їх батьки.

Метою проведення такого свята було підвищення туристської майстерності учасників, популяризація та пропаганда туризму, поглиблення знань гуртківців з туризму та краєзнавства, виховання бережливого ставлення до навколишнього середовища та, звичайно, зміцнення дружніх відносин.

Гуртківці активно взяли участь у туристському квесті «Перші кроки», спортивно-туристський естафеті «Хто швидше», туристській смузі перешкод «Випробуй себе». Для досягнення успіху кожна команда намагалася виробити свою тактику і як результат -  всі діти впоралися із завданнями.

До проведення заходу були залучені всі працівники закладу, батьки, громадські активісти. Окрема подяка Онищуку І.М. - майору, начальнику пункту охорони здоров’я АРЗ СП ГУ ДСНС України в Рівненській області за забезпечення медичного обслуговування наших гуртківців.

Загалом перемогли усі, хто брав участь у святі «На  старті юні робінзони»,  адже всі отримали заряд бадьорості, підняли командний дух, і, найголовніше — отримали велику кількість позитивних емоцій і загартували своє здоров'я.

0
# Рівненщина # станція юних туристів
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі