На Рівненщині відбувся фізкультурно-оздоровчий захід "Ти зможеш, якщо зміг я!"

На Рівненщині відбувся фізкультурно-оздоровчий захід
0
На Рівненщині відбувся фізкультурно-оздоровчий захід "Ти зможеш, якщо зміг я!"

В поточному році держава значну увагу приділила дітям з особливими освітніми потребами. Впровадження інклюзивної освіти, окрім власне навчального процесу, передбачає ще й залучення дітей допозакласної роботи і організацію їхнього активного дозвілля. Вже багато років поспіль Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» також допомагає закладам освіти у проведенні їхнього рухового відпочинку. З-поміж всіх, особливо вирізняється фізкультурно-оздоровчий захід «Ти зможеш, якщо зміг я!», котрий завжди викликає неабиякий інтерес з боку школярів.

В Рівненській області організацією і проведенням цього заходу займається комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Ціллю такої ініціативи є охопити організованою руховою активністю якомога більше дітей-вихованців спеціальних навчальних закладів, пропагувати серед них фізичну культуру і знайомити з новими видами спорту.

Нещодавно організатори цього заходу, з програмою спортивних естафет, завітали до с. ЧудельСарненського району. Тут в«Чудельській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті №1 І-ІІ ступенів» і в «Чудельській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті №2 І-ІІ ступенів» вони провели для учнів справжнє спортивне свято. Спершу вихователі розподілили дітей на рівні команди. У складі своїх колективів школярі вислухали правила і без зайвих затримок приступили до спортивних баталій. Їхнім підсумком стала перемога у своїх школах команд «M&M's» та «Спритні». Також, під час нагородження кращих колективів сувенірами від Відділення НОК України в Рівненській області, організатори відзначили юних художників, чиї роботи зайняли призові місця в конкурсі спортивного малюнку, котрий раніше відбувався в навчальному закладі.

0
Спорт # Рівне # Рівненщина # Спорт для всіх
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі