На Рівненщині визначили найспортивнішу сім'ю

На Рівненщині визначили найспортивнішу сім'ю
0
  • На Рівненщині визначили найспортивнішу сім'ю
  • На Рівненщині визначили найспортивнішу сім'ю
  • На Рівненщині визначили найспортивнішу сім'ю
  • На Рівненщині визначили найспортивнішу сім'ю

Своє прагнення зробити спорт невід’ємною складовою родинних стосунків засвідчили активною участю в обласній спортивно-масовій грі «Сімейні перегони. Рухова активність» сім’ї з Володимирецького, Дубровицького, Сарненського районів, Клесівської ОТГта м.Вараш .

Вітальним словом спортивне свято, що відбувалось у Вараській ЗОШ № 1, розпочали міський голова Сергій Анощенко та директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради Микола Петренчук. Справжню святкову атмосферу створили яскравими художніми номерами учасники театр-студії танцю «Грааль»( керівник Юлія Лакизюк-Крупіч).

Розпочались змагання інтелектуальними завданнями вікторини «Спорт у цифрах», де кожна сім’я повинна була протягом 2 хвилин продемонструвати свою ерудованість у питаннях на спортивну тематику.

Далі на учасників чекали естафети: «Хокей», «Спортивний сніговик», «Змійка», «Футболісти», «Баскетбол» у яких родини мали можливість виявити свої найкращі спортивні якості. Швидко бігати, стрибати, володіти технікою ведення м’ячів, долати перешкоди – і це далеко не повний перелік вимог до кожного учасника цих змагань. А для справді успішного виступу індивідуальна майстерність повинна була поєднуватися з чіткістю та злагодженістю командних дій.

У загальному підсумку змагань перемогу здобула сім’я  Серко з Дубровицького району. Вони вибороли право взяти участь у суперфіналі. Сім’я Ярут з Володимиреччини-посіла друге місце, а сім’ї Мартинюків з Клесівської ОТГ дісталася «бронза».

Переможці та призери змагань були нагороджені дипломами і медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, отримали призи від відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області та подарунки від численних спонсорів заходу.

 

 

Прес-служба "Спорт для всіх".

 

 

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі