На Рівненщині вкотре спалили дорогу автівку

На Рівненщині вкотре спалили дорогу автівку
0
На Рівненщині вкотре спалили дорогу автівку

17 листопада о 20:54 на Служби порятунку Рівненщини за номером «101»  надійшло повідомлення про загоряння автомобіля у с. Бармаки Рівненського району. За вказаною адресою було направлено чергове віділення вогнеборців 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рівне та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС області.

Автомобіль «Infiniti QX56», припаркований неподалік  одного із кафе у селі Бармаки Рівненського району охопило полум’ям близько 21-ї години 17 вересня.  

Поліцейські встановили, що автомобіль перебував у користуванні 29-річного рівнянина. Транспортний засіб вогнем знищено майже повністю. За попередньою інформацією причиною пожежі став підпал. Остаточну причину загоряння автомобіля встановлять експерти.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють обставини вчинення злочину та особу зловмисника.

По прибуттю до місця виклику рятувальниками було встановлено, що вогнем охоплено салон автомобіля марки INFINITI QX56. Бійці ДСНС відразу подали на гасіння один повітряно пінний ствол. Завдяки оперативним діям рятувальників вдалось врятувати автомобіль від повного знищення. Вже о 21:13 пожежу було локалізовано, а о 21:53 повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено салон автомобіля. До ліквідації пожежі було залучено одну одиницю спецтехніки ДСНС та 7 рятувальників. Наразі причину виникнення пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюють правоохоронці.

0
Кримінал
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі