На Рівненщині за кошти Світового банку обласній лікарні придбали медичних матеріалів на суму 7,2 мільйона гривень

На Рівненщині за кошти Світового банку обласній лікарні придбали медичних матеріалів на суму 7,2 мільйона гривень
0
  • На Рівненщині за кошти Світового банку обласній лікарні придбали медичних матеріалів на суму 7,2 мільйона гривень
  • На Рівненщині за кошти Світового банку обласній лікарні придбали медичних матеріалів на суму 7,2 мільйона гривень

На Рівненщині у рамках проекту МОЗ та Світового Банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» 19 березня укладений черговий договір на постачання виробів медичного призначення для відділення інтервенційної радіології Рівненської обласної клінічної лікарні. Загальна сума 7,2 мільйона гривень угоди. Медичні вироби та розхідні матеріали необхідні обласній лікарні для ефективного функціонування медичного обкладання, яке купували у співпраці зі світовим банком раніше.

За результатами торгів за закупівлею перемогла київська компанія - ТОВ  “Іридіум”, яка запропонувала здійснити поставку за 7 290 508,82 гривень (з ПДВ), еквівалентно 252 570,00 доларів  США з ПДВ. Пропозиція іншого учасника ТОВ «Ілатанмед» - 232 938,98 доларів США була відхилена через невідповідність тендерної пропозиції медико-технічним вимогам.

Відповідно до угоди ТОВ  “Іридіум” має поставити впродовж 60 днів для КЗ ”Рівненська обласна клінічна лікарня“:  набір катетерів діагностичних (570 шт.), провідниковий катетер (570 шт.), провідник коронарний  (580 шт.), балон для ангіопластики (420 шт.), пристрій для тромбоаспірації  (31 шт.), мікрокатетер (31 шт.), стент коронарний (720 шт.).

Нагадаємо, що у 2017 році в впровадження субпроекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» області створили сучасний серцево-судинний центр. У обласній лікарів він об’єднав декілька відділень: інтервенційної радіології, кардіології, серцево-судинної хірургії та ряд інших. Нещодавно тут відкрили і сучасну ангіографічну операційну, що створена на базі відділення інтервенційної радіології. За розрахунками вона зможе забезпечити лікування близько 500-700 пацієнтів на рік. 
Загалом для створення центру в рамках проекту закупили, окрім ангіографічного комплексу та спеціалізованого кардіовоскулярного сканеру, ще 22 одиниці сучасної медичної техніки. Серед них, дефібрілятори/монітори, 12-канальні електрокардіографи, монітори реанімаційно хірургічні, аспіратори та зовнішні кардіостимулятори зовнішніх, а також імунологічний аналізатор.

 

Довідково: У Рівненській області триває реалізація субпроекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей - Рівне» проекту Міністерства охорони здоров’я України та Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей». Журналіст Юрій Дюг спільно з Київською школою економіки здійснюють моніторинг виконання субпроекту на Рівненщині.

0
Суспільство # Рівненська обласна лікарня # Світовий банк
Найцікавіші матеріали
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі