На Рівненщині за систематичні образи учасників АТО водія не звільнили, а... провели виховну бесіду

На Рівненщині за систематичні образи учасників АТО водія не звільнили, а... провели виховну бесіду
0
На Рівненщині за систематичні образи учасників АТО водія не звільнили, а... провели виховну бесіду

 Рівненська влада не почула АТОвців. Через ситуацію на маршруті "Рівне - Мізоч", де один з водіїв постійно хамить пасажирам і відмовляється перевозити ветеранів війни, атовці вимагали показових покарань для водіїв-хамів. Навіть через це ходили до Рівненської ОДА. Однак, водія поки що не звільнили. Натомість в управлінні Укртрансбезпеки у Рівненській області повідомили, що з водієм Романом Московцем провели профілактичну бесіду і оштрафували його на 136 гривень. 

Нагадаємо, що жертвою його хамства стала подружжя учасників АТО Юлії Корнюх з чоловіком. На розгляд скарги з відмови в пільговому проїзді "атовці" з представниками перевізника прийшли в управління інфраструктури і промисловості Рівненської ОДА. Представники "атовців" вимагають звільнити водія-хама, перевізники відмовляються це робити. 

Маршрут "Рівне - Мізоч" обслуговує ТзОВ "Укр-Пас-Транс". Перевірка Укртрансбезпеки у Рівненській області підвердила факт відмови учаснику АТО у пільговому перевезенні через це на водія Романа Московця склали протокол про стягнення з нього штрафу у розміри восьми неоподаткованих мінімумів  136 гривень. 

 

- Більшості з нас не є такими важливим безкоштовний проїзд, субсидії та обіцяна земелька. Частина з нас вже давно забила болт навіть на очікування цього всього. Повага до воїнів Збройних Сил України та ветеранів війни це, насамперед, ВІДСУТНІСТЬ ХАМСТВА по вiдношенню до них з боку чиновників, лікарів, водіїв та решти. І не кажіть, що це лише проблеми суспільства! У ваших руках зараз влада і саме ви зараз маєте можливість випрацювати механізми, коли хамити воїну стане невигідно ВСІМ. Тупо по баблу невигідним, - обурився військовий медик, учасник АТО Юрій Поліщук. 

 

- Якщо ті, хто мають регулювати визначене у дописі Юрій Поліщук питання будуть сидіти склавши ручки і не бачити проблеми, боюсь що буде біда. Кому потрібна (вигідна) така партизанська "війна", спалені маршрутки та побиті водії? Що це дасть?. Але напруга зростає. Не зволікайте! - зауважив керівник ГО "Спілка ветеранів АТО Рівненщини" Олександр Василенко. 

0
Політика # перевізник
Найцікавіші матеріали
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі