На Рівненщині замах на вбивство

На Рівненщині замах на вбивство
0
  • На Рівненщині замах на вбивство
  • На Рівненщині замах на вбивство

До поліції сьогодні, 30 липня, близько четвертої ранку надійшло повідомлення, що в одному з кафе Здолбунівського району отримав ножове поранення охоронець. Зловмисника оперативно затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За життя потерпілого борються медики.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що 42-річному охоронцю одного з барів у селі Гільча, місцевому жителю, завдав ножове поранення відвідувач. Останній в стані алкогольного сп’яніння чіплявся до присутніх. Охоронник неодноразово йому робив зауваження, які той ігнорував. Коли дебошира вчергове 42-річний працівник виводив із кафе, той завдав йому удар розкладним ножем у груди та втік із місця події. Потерпілого із проникаючим ножовим пораненням доставили у Здолбунівську центральну районну лікарню. Нині він перебуває у важкому стані у реанімації.

Зловмисника поліцейські оперативно затримали. Ним виявився 33-річний житель Здолбунівського району, до того ж односелець потерпілого. Під час поверхневого огляду в нього виявили та вилучили пластиковий флакон із таблетками білого кольору, які можуть належати до нарковмісних препаратів. Їх правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 3 статті 15, частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). 33-річного чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішуються питання про повідомлення йому про підозру та обрання йому міри запобіжного заходу. Як з’ясувалося, зловмисник уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців  за злочини, пов’язані із наркотиками.

0
# Рівненщина # поліція # замах на вбивство # ніж
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі