На Рівненщині засудили "нічного" злодія

На Рівненщині засудили
0
На Рівненщині засудили "нічного" злодія

Найближчі три роки проведе за ґратами раніше судимий зловмисник, за черговий скоєний злочин. Такий вирок 29-річному жителю Млинова виніс районний суд. Однак термін ув’язнення може збільшитися, оскільки на розгляді суду перебувають матеріали ще трьох кримінальних проваджень за фактами вчинення крадіжок.

Цього року, 22 лютого підозрюваного затримали на вулиці Миру безпосередньо на місці злочину, коли той наготовив винести чуже майно. Господарі квартири випадково забулися замкнути двері квартири, чим і скористався близько четвертої ночі зловмисник. Із помешкання останній хотів викрасти 11 одиниць камуфльованого одягу на загальну суму 1 246 грн та особисті документи. Однак від підозрілого шуму прокинувся 19-річний син, який розбудив батьків і затримав молодика до приїзду поліцейських.

Під час судового засідання, обвинувачений свою вину визнав частково, оскільки запевняв, що не мав наміру проникнути у квартиру. Будучи у стані алкогольного сп'яніння, він випадково увійшов до квартири, переплутавши її з житлом свого товариша, а як викрадав майно — не пам’ятає.

Слідчі Млинівського відділення поліції зібрали достатньо доказів для доведення вини зловмисника у вчиненому кримінальному правопорушенні за закінчений замах на таємне викрадення чужого майна, поєднаного з проникненням у житло, вчиненого повторно. Крім того, обвинувачений вже був раніше судимий за вчинення грабежу, розбою та крадіжки.

Суд визнав його винним у вчиненні злочину та призначив покарання у вигляді трьох років позбавлення волі. Вирок суду набере законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо її не буде подано протягом тридцяти днів.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 

0
Кримінал # Рівненщина # Млинів # Млинівський районний суд
Найцікавіші матеріали
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі
Іран готується до атаки на Ізраїль протягом найближчих 24-48 годин
0
Читати далі