На Рівненщині завершився перший тур "Сімейних перегонів. Рухова активність"

На Рівненщині завершився перший тур
0
На Рівненщині завершився перший тур  "Сімейних перегонів. Рухова активність"

Перший тур перегонів тривав з вересня по листопад 2018 року і складався з трьох етапів. Перший етап змагань пройшов в селах, селищах та мікрорайонах міст. Другий - в районах, містах обласного значення та об’єднаних територіальних громадах серед команд-переможців першого етапу змагань.

Третій (обласний) етап проводився у трьох населених пунктах. Раніше він вже відбувся у містах Вараш та Острог. А минулої неділі у Рівному на базі ЗОШ № 8 пройшов заключний етап туру. Учасниками спортивного свята стали шість колективів з м. Рівне, Клеванської ОТГ та Корецького району. Традиційно до складу команди у третьому етапі входить 4 особи - двоє дітей віком до 14 років, а також двоє дорослих - діти яких є в складі команди.
Змагання проходили у дружній та невимушеній атмосфері. Комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної доклав до цього зусилля, запропонувавши для сімей спортивні естафети та інтелектуальне завдання. Команди долали дистанції, використовуючи вже звичний спортивний інвентар, а також новий, який підготували організатори. Зокрема, з’явилися нові атракціони «Влуч у ціль».


Таким чином, «Сімейні перегони» пройшли надзвичайно завзято та весело. А суддівська колегія, за підсумками змагань, визначила переможців та призерів. Отже, бронзовими призерами стала команда Заводовських-Пашковських з Корецького району. «Срібло» дісталося також об’єднаному колективу Волощук-Гнатюк з Клеванської ОТГ. А тріумфаторами змагань була добре знайома сім’я Волохів з Рівного. Вони здобули право бути учасниками суперфіналу «Сімейних перегонів. Рухова активність», який відбудеться влітку 2019 року.
Переможці та призери змагань нагороджені кубками, дипломами, медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.


Сім’ї, які ще не брали участь у «Сімейних перегонах», можуть спробувати свої сили у другому турі змагань. Він розпочнеться вже в грудні 2018 року, а завершиться третіми (обласними) етапами в лютому 2019 року. За підсумками проведення першого туру до заходу долучилося майже півтори тисячі учасників.

 

 

Прес-служба Спорт для всіх

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі